/ YFU otsib tegevjuhti!

YFU Eesti MTÜ on osa rahvusvahelisest õpilasvahetusorganisatsioonide võrgustikust Youth for Understanding, mis on tegutsenud juba üle 20 aasta. Selle aja jooksul on täitunud juba 1184 keskkoolinoore vahetusaastaunistus välismaal ning Eestisse on välisriikidest õppima tulnud üle 308 vahetusõpilase. YFU Eestil on 540 liiget, aastas organiseeritakse üle 200 erineva ürituse, mille heaks tegutseb igakuiselt üle 100 vabatahtliku.

 

 

Otsime oma ühingule

TEGEVJUHTi

kelle peamisteks tööülesanneteks on ühingu tegevuse igapäevane juhtimine lähtudes ühingu strateegiast ja rahvusvahelise YFU võrgustiku tegutsemispõhimõtetest.

 

See töö sobib Sulle, kui

  • Sul on varasemad kogemused väiksema meeskonna töö koordineerimisel, töötajate innustamisel ja arendamisel
  • innustud uutest ideedest ja eri sihtrühmadega suhtlemisest (kooliõpilased, ülikoolinoored, vahetuspered, õpetajad)
  • tuled toime finantside arvestuse ja numbrite analüüsiga
  • Sulle on omane vaba ja ladus eneseväljendus nii suhtlemisel kui kirjatöös, nii eesti kui inglise keeles
  • Sulle meeldib rutiinivaba ja liikuv töö
  • oled võimeline esindama ja arendama koostööd nii Eestis kui rahvusvaheliselt
  • Sul on avatud ja kaasav maailmavaade

 

 

 

 

 

 

 

 

Tule liitu meie noorusliku ja tööka tiimiga!

Sind ootab mitmekülgne ja põnev töö nooruslikus ning pidevalt arenevas organisatsioonis, kohtumised kolleegidega teistest riikidest. Koos viime täide unistusi, suuname noori ning pakume neile tuge eneseteostuse põneval teel!

Kui tundsid, et see töö on just Sulle, siis saada meile hiljemalt 30.juuniks 2014 oma CV koos motivatsioonikirjaga aadressil: terjet@yfu.ee,  täiendavate küsimustega helista: Riina Tallo tel: 52 56 171.                                                                  

 

                                                                                               

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status