/ Tallinna linna noortevolikugu aktiivgrupp otsib oma ridadesse aktiivseid ja teotahtelisi noori.

Uue aasta algus on toonud uusi tuuli ka pealinna noortevolikogusse. Sellest aastast tegutseb Tallinna linna noortevolikogu juures aktiivgrupp, kuhu oodatakse aktiivseid ja teotahtelisi Tallinna noori vanuses 14-26.

Aktiivgrupi juhi Aune Marjapuu soovitus:

“Võib tulla ka 0 kogemusega, kui Sul on vaba aega ja motivatsiooni, siis ootame Sind. Omadused, mis võiksid ühel aktiivgrupi liikmel olla, on vaba aeg (pühendumine) ja motivatsioon. Kogemus tuleb tööga ning teadmisi saad koolitustega.”

Kui Sulle meeldiks saada kasulikke koolitusi, kogemusi ja mälestusi kogu eluks, sul on vaba aega ja motivatsiooni, siis ootame Sind Eesti ühe edukaima osaluskogu kollektiivi! Avaldusi saab esitada 30.jaanuarini. Loe lisaks: http://www.tallinn.ee/est/noortevolikogu/Tallinna-linna-noortevolikogu-aktiivgrupp

 

 

 

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status