fbpx

/ Infonurk / Muu / Eesti 4H hoiatab: “Hiired on liikvel!”

Hiir-Hubert läheb üle-Eestilisele sünnipäevatuurile, et tähistada koos lastega Noorteühing Eesti 4H 25. juubelit. Hubertit võib näha koolides, noortekeskustes, tänavatel, külakeskustes.

Hubert seikleb juba olemasolevate 4H liikmete sõpradega ja otsib uusi aktiivseid noori, kes tahavad midagi ise teha, on teotahtelised ja rõõmsameelsed. Hubert tutvustab Eesti 4H võimalusi ja erinevaid maaeluga seotud tegevusi – Hubert näitab, et maal on vahva. Ta õpetab koorest võid valmistama ja vahet tegema erinevatel teraviljadel, taluloomadel ja põllutööriistadel. Aasta lõpuni kestval Huberti teekonnal saab silma peal hoida tema facebooki lehel. Iga kuu seikleb Hubert erinevates Eesti maakondades – veebruaris külastab Hubert Viljandimaad. Leia Hubert üles või kutsu enda kooli või noortekeskusesse külla!

Noorteühing Eesti 4H  on maaelu väärtustav, noori ühendav rahvusvaheline organisatsioon, kuhu kuuluvad liikmed vanuses 7-26 eluaastat. 4H tähendab midagi ise teha, 4H on väljakutse noortele enda arendamiseks ja usaldamiseks – Õpime tegutsedes!

Eesti 4H soovib oma juubeliaastat tähistada ühiselt koos Eesti laste ja noortega ning  aidata kaasa suuremale maaelu väärtustamisele. 

 

 

Lisainfo:
Gerda Vares
tegevjuht
5148068
www.eesti4h.ee 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status