/ Infonurk / Pressiteated / PRESSITEADE: ,,Tuleviku arutelu” on noorte võimalus panustada Euroopa tulevikku

02.09.2020

Eesti Noorteühenduste Liit korraldab koostöös Euroopa Parlamendi bürooga Eestis 10. septembril kell 16 virtuaalse noorteürituse ,,Tuleviku arutelu: Noored kriisijärgses Euroopas”, et anda noortele võimalus rääkida kaasa ning panustada Euroopa tuleviku kujundamisse.

16. septembril peab Euroopa Komisjoni president Ursula von der Leyen Euroopa Parlamendis kõne Euroopa Liidu olukorrast. Enne seda on 16-21-aastastel Eesti noortel võimalus osaleda virtuaalsel ,,Tuleviku arutelul”.

,,Sündmuse eesmärk on elavdada noorte inimeste mõttevahetust teemadel, mis puudutavad nende soove kriisijärgses Euroopas elamiseks, õppimiseks ja töötamiseks,” selgitas Eesti Noorteühenduste Liidu välissuhete juht Aivar Kamal.

,,Tuleviku arutelu: Noored kriisijärgses Euroopas” veebiüritus algab kell 16.00 pooletunnise töötoaga, mis keskendub kriisiaegse finantsvõimekuse ning vaimse tervise teemadele. Pärast koolitust on võimalus kuulata ja kaasa rääkida paneeldiskussioonis valdkonna ekspertide ja Eestist valitud Euroopa Parlamendi liikmetega ning avaldada arvamust vastates interaktiivsele küsitlusele Euroopa tuleviku kohta

Noorte tuleviku üle Euroopas arutavad Euroopa Parlamendi liikmed Marina Kaljurand (S&D) ja Urmas Paet (RE), noortevaldkonna ekspert Edgar Schlümmer, politoloog Tõnis Saarts ja Eesti ÜRO noordelegaat Eva Lennuk. Arutelu modereerib Norman Vester. Paneeldiskussiooni otseülekannet saab jälgida ka Euroopa Parlamendi Eesti büroo Facebooki lehel.

Täiendav info ja registreerumine

“Tuleviku arutelu: Noored kriisijärgses Euroopas” üritus Facebookis