fbpx

/ Infonurk / Tule tööle! / Oled aktiivne ja tegus noor, kes otsib uusi väljakutseid? Kandideeri ENLi vabatahtlikuks!

Gerly Rännik ja Maiken Ojaniit

ENL otsib igal aasta vabatahtlike, eesmärgiga, et noored saaksid anda oma panuse noortevaldkonda läbi suursündmuste korraldamise, sponsorite leidmise, edendades turundust ja kommunikatsiooni, läbi Riigikogu platvormi loomise ja blogitiimis artiklite kirjutamise. 2021. aasta vabatahtlikud Maiken ja Gerly selgitavad, miks ENLis on äge vabatahtlik olla. 

Miks otsustasid kandideerida ENLi vabatahtlikuks?
Gerly: Ma tahtsin proovida midagi täiesti uut. Olin juba enne, väljaspool ENLi, olnud vabatahtlik. See aga oli pigem sündmuste põhine, kuid tahtsin leida enda jaoks midagi pikaajalist. Nägin internetis üleskutset kandideerimise kohta ning otsustasin proovida. 

Maiken: Ma olen ise osalenud ENLi hooajakoolides mitmel korral ja ma tahtsin näha, kuidas oleks taolisi sündmusi ise korraldada. Kindlasti ootasin ka uusi oskusi, teadmisi ja tutvusi.

Millal sa olid ENLi vabatahtlik ja millega sa tegelesid?
Gerly: Ma olin ENLis aastatel 2020-2021. Oma esimesel aastal olin hooajakoolide üldkorralduse vabatahtlik ning tegelesin sündmuste korraldamise ja kõige sinna juurde kuuluvaga. Järgmisel aastal olin sponsorluse vabatahtlik ning minu ülesandeks oli leida sponsoreid ENLi sündmustele.

Maiken: Mina olin 2021. aastal ENLi üldkorralduse vabatahtlik. Minu ülesandeks oli hooajakoolides teha tutvumismänge, koostada majutusplaan ja leida transport osalejatele.

Mida õppisid ENLi vabatahtliku töö juures enim ja kuidas tuleb see sulle tulevikus kasuks?
Gerly: Ma õppisin olema parem tiimiliige. Vabatahtlikuna pead suutma olla hea partner oma meeskonnale. Kindlasti tuleb see kasuks arvestades, et sotsiaalse inimesena kujuneb suure tõenäosusega terve mu karjäär tiimitöö keskseks. 

Maiken: Ma õppisin, kuidas saada üle oma hirmust esinemise ees, kuidas teha protokolle, aruandeid, artikleid ning kuidas suhelda noortega.

Mida ütleksid noortele, kes soovib ENLi vabatahtlikuks saada, aga pole veel oma mõtetes otsusele jõudnud?
Gerly: Kindlasti proovi! Kes teab, äkki on just sinus peidus tiimiliikme supervõime, mis avaldub ENLi vabatahtliku töös. Need väärtuslikud kogemused ning tutvused, mida saad ENLi vabatahtlikuna olemisel, aitavad sind kindlasti ka tulevikus.

Maiken: ENLi meeskond on väga toetav ja nad on alati valmis sind toetama. Organisatsioonis on nii hea õhkkond- sul tekib tunne, et tahaks kogu aeg seal olla. Need kogemused, mälestused ja inimesed on sulle terveks eluks.

 

Tule ENLi vabatahtlikus! Rohkem infot võimaluste kohta ja kandideerimisankeet: https://bit.ly/ENLvabatahtlik

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status