fbpx

/ Infonurk / Euroopa Noortedialoog / Kandideeri rahvusvahelisse tuleviku saadikute võrgustikku!

Hei rahvusvaheliste suhete huviline noor!

Soovid ennast arendada ja õppida, kuidas jääda silma ja avaldada mõju rahvusvahelisel areenil? Kas oled kunagi huvi tundnud noordelegaatide programmi vastu ja soovinud edendada noorte häält Euroopa Liidu ja ÜRO tasemel? Kandideeri rahvusvahelisse tuleviku saadikute võrgustikku ehk Future Agents Networki!

Tuleviku saadikute võrgustik koondab noori, kellele pakub huvi noordelegaadi töö või kes löövad kaasa mõne rahvusvahelise organisatsiooni töös. Võrgustik toob kokku noored Eestist, Taanist ja Soomest, et omavahel kogemusi jagada, üksteiselt õppida ning arendada diplomaatia oskuseid rahvusvahelisel tasandil.

Võrgustik pakub:
rahvusvahelise networkingu võimalust ja kontaktide loomist tuleviku jaoks;
võrgustiku noortele suunatud rahvusvahelised üritused kord aastas Taanis, Soomes ja lõpukonverents Brüsselis, PS! Esimene üritus toimub juba 22. – 24. aprill 2022 Helsingis;
töötubasid, et arendada oskuseid;
aktiivsete ja samameelste kaaslaste tuge;
õppimisvõimalusi, kuidas paremini panustada noorte osalemisse rahvusvaheliste otsuste tegemisel;
võimalust kommenteerida ja arendada projekti Future Agents NOW väljundeid.

Kandideeri kui:
oled 18-25 aastane;
sul on väga hea eesti ja inglise keele oskus;
huvi rahvusvahelise esindustöö ja noordelegaatide töö vastu;
sul on mõningane varasem esindav töökogemus siseriiklikult või rahvusvaheliselt.

Projekt kestab peaaegu kaks aastat ehk kuni aprillini 2024 ning loodame, et noor osaleb terve projekti vältel, kuid mõistame ka muutuvaid eluolukordi.

PS: Tuleviku saadikud on võrgustikus vabatahtlikud ehk töötasu selle eest ei maksta, küll aga hüvitatakse üritustel osalemise reisi- ja majutuskulud.

Võrgustik luuakse osana rahvusvahelisest projektist Future Agents NOW, mille on rahastanud Euroopa Liidu Erasmus+ programm. Projekti eesmärk on tugevdada riiklikke noordelegaatide programme ja arendada noordelegaatide oskusi, mis võimaldaks noortel osaleda rahvusvahelistes otsustusprotsessides noordelegaatidena või nende kaudu.

Täida TAOTLUSVORM hiljemalt 03.04.2022!

Taotluse hindamisel on meile just tähtis motivatsioon arendada enda rahvusvahelisi huvikaitseoskusi ja noordelegaatide programmi. Julgustame kandideerima igasuguse taustaga noori, kes on huvitatud tulevikus noordelegaadiks saamisest või kes on huvitatud tulevikus rahvusvahelisel areenil töö tegemises.

Kui sul tekkis kasvõi pisike mõte kandideerida siis kindlasti tee seda!

Eestis viib projekti ellu Eesti Noorteühenduste Liit koostöös Eesti ÜRO noordelegaadiga.

Lisainfo:
Linda Luts
Eesti ÜRO noordelegaat
noordelegaat@enl.ee

Triin Roos
Eesti Noorteühenduste Liidu juht
triin@enl.ee 

/ Autor

Triin Roos

triin@enl.ee

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status