fbpx

/ Infonurk / Välissuhted / ENL alustas strateegilist koostööd Põhja-Makedoonia, Slovakkia, Serbia ja Lätiga

Projekti avakohtumine Skopjes

Eesti Noorteühenduste Liit on võtnud eesmärgiks rahvusvahelise koostöö arendamise, et õppida teistelt riikidelt, kuidas nende noorteühenduste liidud töötavad ja millised on noortepoliitika valdkonna parimad praktikad. Koostöös Põhja-Makedoonia, Slovakkia, Serbia ja Läti noorteühenduste liitudega kirjutati eelmisel aastal projekt nimega “Youth Empowerment Incubator” ning saadi Erasmus+ programmi kaudu rahastus. 

Koostööprojekti perioodiks on aprill 2022 kuni märts 2024. Selle aja jooksul toimuvad õppevisiidid kõikidesse partnerriikidesse ning Belgiasse, samuti koostatakse iga visiidi järel külastuse raport ja poliitikasoovitused ning viiakse läbi kampaaniategevusi parimate praktikate jagamiseks nii sotsiaalmeedias kui poliitiliste huvirühmade seas. Parimaid praktikaid tutvustatakse ka riiklikul konverentsil. 

Projekti rahastab Erasmus+ programm. 

Lisainfo: Triin Roos, projekti koordinaator Eestis, triin@enl.ee

/ Autor

Triin Roos

triin@enl.ee

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status