fbpx

/ Infonurk / Muu / Noorte sügiskool 4.0: Hoolin, kaasan ja mõistan

Peace Child Eesti ja SSCWl koostöös Eesti Puuetega Inimeste Koja ja MTÜ “Eriline Maailm” on rõõm kutsuda Sügiskooli “Hoolin, kaasan ja mõistan”, mis toimub 2.-3. septembril 2022, Tallink Spa & Conference Hotellis (Sadama 11a) algusega kell 11.00. Üritus toimub eesti ja vene keeles ning sellel osalemine on tasuta, registreerimine kestab kuni 30. augustini. Registreeri ennast siin!

 

Sügiskooli peamisteks eesmärkideks on käsitleda põhjalikult erivajadustega ja vähekindlustatud noorte kaasamist ning tuua noortevõrgustikele uusi liikmeid, et tagada tulevikus noortevaheline koostöö.Soovime anda noortele võimaluse avaldada arvamust turvalises keskkonnas ja õppida grupitöödes, diskussioonides ja töötubades osaledes uusi oskusi. Tutvu sügiskooli ajakavaga: NOORTE-SUGISKOOL-2022-AJAKAVA

Sügiskool on suunatud Tallinna noortele vanuses 16-35 eluaastat (sh ka tugiisikud, hooldajad, pereliikmeid) ning noortega tegelevate spetsialistidele (noorsootöötajad, lastekaitse ja sotsiaaltöötajad, tugispetsialistid, õpetajad, huvijuhid, lapsevanemad jne).

Vaatame üheskoos eesootavaid trende, räägime hetkel toimuvatest muutustest, arendame omavahelist koostööd, pöörame tähelepanu erivajadustega noorte võimestamisele, vaimsele tervisele, säästlikule elustiilile, kriisikommunikatsioonile ja paljule muule!

Sügiskooli raames soovime suurendada noorte teadlikkust vaimse tervise hoidmisest ja olemasolevatest teenustest. Anname infot sellest,  kuidas toime tulla kriisiajal, kuidas saada osa psühhosotsiaalsest toest ning spordi- ja kultuuritegevustest. See on vajalik tagamaks, et pandeemial ja sõjapõgenike kriisil poleks inimestele pikaajalist negatiivset psühholoogilist ja sotsiaalset mõju. Lisaks eelmainitule soovime luua turvalisemat keskkonda erivajadustega noortele ja haavatavatele gruppidele. Ekspertidena esinevad Eesti Puuetega Inimeste Koja, Eesti Noorte Vaimse Tervise Liikumise, Eesti Inimõiguste Keskuse, Mustamäe Avatud Noortekeskuse, MTÜ Eriline Maailm, Eesti Noorteühenduste Liidu ja Kodanikuühiskonna Sihtkapitali esindajad ja palju teised.

 

Lisainfo:

info@peacechild-estonia.org / daina@peacechild-estonia.org , tel. 53267778/ 55602993

Üritus Facebookis: https://fb.me/e/2t4YBXLV1

 

Projekti toetavad Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet ja Tallinna Haridusamet ning sündmust kaasrahastab Eesti Noorteühenduste Liit läbi “Euroopa Noortedialoog 2022-2024” projekti, mida rahastavad Euroopa Liit ning Haridus- ja Teadusministeerium.

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status