fbpx

/ Infonurk / Tule tööle! / ENL KUULUTAB VÄLJA JUHATUSE ESIMEHE VALIMISED!

Kui soovid anda oma panuse, et Eestis tegutseksid tugevad noorteühendused ja osaluskogud ning et noorte hääl oleks ühiskonnas kuulda, siis kandideeri Eesti Noorteühenduste Liidu juhatuse esimeheks!

Juhatuse esimehe peamiseks ülesandeks on organisatsiooni töö juhtimine, tegevuste ja eelarve planeerimine ning elluviimine ja organisatsiooni esindamine nii Eestis kui välismaal. Juhatuse esimees asub tööle tegevjuhina, kelle ülesandeks lisaks igapäevasele juhtimisele on tagada organisatsiooni stabiilne rahastus (projektide kirjutamine, koordineerimine, aruandluse koostamine), korraldada dokumendihaldus (sh lepingute koostamine, arvete ettevalmistamine raamatupidajale jms) ning koordineerida rahvusvaheliste suhete valdkonda (sh rahvusvaheliste projektide elluviimine). Samuti osaleb juhatuse esimees erinevate komisjonide ja töörühmade töös. 

Kasuks tuleb varasem kokkupuude mõne noorteorganisatsiooni ja/või osaluskoguga, projektide kirjutamise ja rahvusvahelise koostöö kogemus, baasteadmised raamatupidamisest, dokumendihaldusest, tööõigusest ja huvikaitsest. 

Juhatuse esimehe brutopalk on 2100 eurot, kuid võimalik on teenida erinevate projektidega lisatasu.

Kandideerimiseks tuleb esitada:

  • avaldus;
  • CV;
  • motivatsioonikiri (kuni 2 lk).

Digitaalselt allkirjastatud dokumendid tuleb saata hiljemalt 9. oktoobriks aadressile juhatus@enl.ee.

ENLi juhatuse esimehe valib üldkoosolek, kuhu kuuluvad ENLi täisliikmed. Üldkoosolek toimub 30. oktoobril Tartus. Kandidaadil on kohustuslik osaleda üldkoosolekul, et tutvustada end liikmetele (kuni 7-minutiline kõne) ning vastata liikmesorganisatsioonide küsimustele.

Juhatuse esimehe mandaat algab 1.01.2023 ning kestab kaks aastat. Üleandmise protsess toimub 2022. aasta novembris ja detsembris.

Lisainfo:
Triin Roos
ENLi juhatuse esimees 2021-2022
triin@enl.ee
+372 5330 6234

/ Autor

Triin Roos

triin@enl.ee

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status