fbpx

/ Infonurk / Noorteühendused / Otsime 2022. aasta silmapaistvamaid tegijaid ja parimaid projekte

2022. aasta lõpp hakkab vaikselt paistma ning seega on aeg vaadata tagasi. Nopime välja silmapaistvaimad tegijad ja parimad projektid, keda antud panuse eest tunnustada. Kutsume teid kõiki üles esitama kandidaate konkursile “ENL tunnustab 2022”! 

Sel aastal otsime nominente viies kategoorias. Kandidaadi võid esitada ühes või mitmes kategoorias. 

Võrgustiku hing

Võrgustiku hing on inimene, kes leiab aega ja jaksu enda noorteorganisatsiooni töö kõrvalt panustada ka ENLi tegemistesse. Ta saab aru, et katusorganisatsioon on oma tegusate liikmete nägu ja mida aktiivsemad on liikmed, seda tugevam on ENL.

Aasta tegu noortevaldkonnas

Aasta tegu või projekt aitas muuta keskkonda/kogukonda meie ümber paremaks. See ei mõjutanud ainult üht noorteorganisatsiooni, vaid tegi head paljudele noortele.

Aasta noorteühing

Noorteorganisatsioon, mis on 2022. aasta jooksul tegevustega enim edendanud noorte võimalusi enesearenguks, huvitegevuseks ning arendanud noorte osalusvaldkonda. See on organisatsioon, ilma mille panuseta ei oleks paljud protsessid edasi liikunud või üldse algatatud.

Aasta osaluskogu

Noortevolikogu, aktiivgrupp või maakondlik noortekogu, mis on 2022. aastal enim silma paistnud sisuliste tegevuste läbiviimisega ja panustanud mõjusalt nii kohalikul kui ka riiklikul tasandil osalusvaldkonna arengusse.

Panus Ukraina noorte toetuseks

Otsime organisatsiooni, algatust, projekti, sündmust ja/või isikut, kes on panustanud sellesse, et toetada Ukraina noorte sisseelamisprotsessi ja heaolu Eestis.

 

Mõte hakkas liikuma? Väga hea ja mis peamine – anna meile nendest mõtetest teada SIIN. Ootame kandidaate 20. novembrini. 

Kandidaatide seast valib parimad välja ENLi juhatus koostöös nõukoguga. Auhinnad antakse üle 3. detsembril Tallinnas toimuval ENLi tänusündmusel. 

Tunnustuskonkurssi aitavad korraldada Haridus- ja Teadusministeerium ning Euroopa Liit ja Euroopa Liidu noorte aasta läbi projekti “Euroopa Noortedialoog 2022”.

Lisainfo: Triin Roos, ENLi juht, triin@enl.ee

/ Autor

Triin Roos

triin@enl.ee

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status