fbpx

/ Infonurk / Euroopa Noortedialoog / Progressiivne Liikumine korraldas seksitöö ja prostitutsiooni teemalise arutelu

Kas Eestis kehtivad seadused ja regulatsioonid pakuvad prostitutsiooni ja seksitööga tegelevatele inimestele piisavat kaitset? Kuidas ennetada prostituutide ja seksitöötajate ekspluateerimist? Kas eetiline prostitutsioon või seksitöö on üldse võimalik? Sellest ja muust teemaga seonduvast arutasid esmaspäeval 28. novembril eksperdid koos publikuga Progressiivse Liikumise korraldatud diskussioonil.

Arutelu modereeris feminist, kodanikuõiguste aktivist ja Progressiivse Liikumise toetajaliige Gea Kangilaski. Ekspertidena olid kutsutud seksuoloog ja antropoloog Kristina Birk-Vellemaa, kes veab Sekspositiivi nimelist taskuhäälingut, filsoof ja prostitutsiooni eetika ekspert Marek Volt, antropoloog ja filmitegija Terje Toomistu, kes on muuhulgas uurinud seksitööd erinevates kultuuriruumides ja Progressiivse Liikumise asejuht Laila Kaasik.

Huvi teema ja ürituse vastu oli erakordselt suur ja üritust jälgis veebis ja kohapeal üle 100 inimese. Üks kuulajatest kirjeldas arutelu „harivana ja tõeliselt progressiivsena“, teine kohalviibija aga tänas alakäsitletud teema päevakorda tõstmise eest.

Ürituse otseülekanne on järelevaadatav siit: https://fb.watch/h6fqiWpnTN/

Üritus toimus koostöös Eesti Noorteühenduste Liiduga projekti „Euroopa Noortedialoog 2022-2024“ raames, mida viib ellu Eesti Noorteühenduste Liit ja mida rahastavad Euroopa Liit ning Haridus- ja Teadusministeerium.

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status