fbpx

/ Infonurk / Euroopa Noortedialoog / Nõmme valimisdebati kokkuvõte

15. veebruaril toimus Tallinna Nõmme Gümnaasiumis valimisdebatt. Debatil tutvustasid oma erakonna vaateid Egle Olesk (Eestimaa Rohelised), Aleksei Jašin (Eesti 200), Doris Raudsepp (Reformierakond), Lauri Paeveer (Sotsiaaldemokraadid), Sandra Sander (Parempoolsed) ja Karl Sander Kase (Isamaa). 

Valimisdebatt kattis laiemalt viit erinevat teemat ja nendeks olid: valimiste olulisus ja valimisea langetamine, noored ja nende võimestamine, haridus ja eestikeelsele õppele üleminek, keskkond ning majandus. Publikus olnud noortel oli debati lõpus võimalik Riigikokku kandideerivatelt debateerijatelt küsimusi esitada ning seda nad meeleldi ka tegid.

Valmisdebatti korraldasid Nõmme Aktiivsed Noored koostöös Eesti Noorteühenduste Liiduga. ENL toetas sündmuse korraldamist meenete ja moderaatoriga, seda tehti projekti “Euroopa Noortedialoog 2022-2024“ kaudu, mida rahastavad Haridus- ja Teadusministeerium ning Euroopa Liit. Lisaks sponsoreerisid sündmust Kuulsaal ja Värska.

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status