fbpx

/ Infonurk / Euroopa Noortedialoog / Elurikkuse ja kliima valimisdebatt

27. veebruaril toimub elurikkuse ja kliima valmisdebatt, kus debateerisid Margot Roose  (Eesti 200), Liina Freivald (Rohelised), Karl Sander Kase (Isamaa), Tõnis Mölder (Keskerakond), Hannah Lahe (Reformierakond) ja Jevgeni Ossinovski (Sotsiaaldemokraadid). Debatti saab järele vaadata ENLi Facebook‘is ja Youtube‘is.

Debatti korraldaasid Fridays For Future Eesti, Eesti Noorteühenduste Liit ja Päästame Eesti metsad MTÜ. Debatti juhtis haridus- ja keskkonnapsühholoog Grete Arro. Valimisdebatt toimub projekti „Euroopa Noortedialoog 2022-2024“ raames, mida viib ellu Eesti Noorteühenduste Liit ja mida rahastavad Euroopa Liit ning Haridus- ja Teadusministeerium.

/ VAATA KA

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status