fbpx

/ Infonurk / Välissuhted / Eesti Noorteühenduste Liidu delegatsioon 12.-13. aprillil Brüsselis LevelUP! I care, I vote noortesündmusel

12.-13. aprillini osalesid Eesti Noorteühenduste Liidu delegatsiooni liikmed Belgias, Brüsselis toimunud Euroopa Noortefoorumi noortekonverentsil LevelUP! I care, I vote.

Euroopa Parlamendis toimunud sündmus tõi kokku pea 1300 noorte üle terve Euroopa, eesmärgiga võimestada noori tegema eelseisvatel Euroopa Parlamendi valimistel mõtestatud ja teadlikku valikut. 

Kahe päeva vältel sai iga osaleja endale pea saja töötoa seast välja valida just teda kõnetanud interaktiivsed töötoad või aktiivsed tegevused. Eesti delegatsiooni liikmed osalesid aktiivselt näiteks töötubades, kus teemadena käsitleti näiteks AI kasutuselevõttu, avalikku esinemist, kommunikatsiooni ja sotsiaalmeedia olulisust sõnumite levitamisel. Samuti said töötuba raames mitmed tiimi liikmed kohtuda erinevate Euroopa Parlamendi tasandi otsustajatega, et õppida tundma rohkem nende töö sisu ja võimalusi, kuidas noortena oma ideedega otsustajateni jõuda.

“LevelUP! oli meeleolukas, kiire, mõtlemapanev, teistsugune – seda peab ise kogema, et osata seda kokku võtta.”

“Hea võimalus Eestit ja meie tegemisi ka teistele Euroopa noortele tutvustada tutvustada!”

“Sündmus oli väga huvitav ja silmaringi avardav. Sai rääkida palju teistest Euroopa riikidest pärit noortega ja panna proovile oma suhtlusoskused. Kindlasti oli reis väga iseseisvust arendav ja Euroopa Parlamnedis toimunudd töötoad olid väga õpetlikud – erinevaid maailmavaateid, poliitilisi sündmusi ja vaatenurki selgitavad. Olen tänulik võimaluse eest sellel reisil osalemast ning aitäh meie grupile toredate hetkede eest!”

Eestit esindasid sündmusel ENLi juhatuse esimees Kaarel Taimla ja noorte osaluse arendusjuht Teele Tõnisson, ENL-i nõukogu liige Gregor Pihlak, osaluskogude mentor Sanne Säär, Eesti Õigusteaduste Üliõpilaste Liidu liikmed Armani Pogosjan ja Kertu-Liis Rannik ning Miia Isabel Anipai, Rachel Kõllo ja Getter Lepland ja Evelina Hassanova.  

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status