fbpx

/ Infonurk / Noorteühendused / Juhtide klubi

10.09.2024 toimus Tigutoidus selle aasta Juhtide klubi vol.3.

Rõõm oli näha, et kohale oli tulnud palju uusi juhte, kelle jaoks olime ettevalmistanud ühiskokkamise, et võrgustumine oleks lihtsam ning uute tutvuste saamine mugavam.

Kokkasime üheskoos Itaalia köögi palasid ning meie käte alt tulid välja nii pitsad, salatid, brushettad ja veel palju muud. Hiljem õhtusööki nautides tutvusime teineteisega ning andsime ülevaate ENLi sügisestest plaanidest.

Tagasiside juhtide poolt oli väga positiivne ning kaasa võeti uued teadmised ning tutvused edaspidiste koostööde jaoks! Liikmete valdkonna arendusjuhina (Helene Kristine Viita) meeldib mulle alati öelda: “et ENL on võimalus, mitte kohtus ning oli rõõm näha, kui paljud juhid sellega nõustusid.”

Järgmised korrad meiega kohtumiseks on Mõjusa võrgustiku koolitus 02.11 ning tänusündmus 30.11. Mõlemad toimuvad Tallinnas. Aasta viimane juhtide klubi toimub 10.12 veebis.

/ Autor

Helene Kristine Viita

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status