fbpx

/ Infonurk / Muu / Tartu valis noorte varivalimiste projekti parimaks noorte omaalgatuseks 2009

Tartu linn avaldas tänu silmapaistvatele tegijatele noorsootöös 

15. detsembri õhtul toimus Genialistide Klubis traditsiooniline tseremoonia, kus tunnustati noorsootöö valdkonnas aktiivselt tegutsenud isikuid ja organisatsioone ning kuulutati välja 2009. aasta noorsootöö aunimetuste saajad. 

Enne auhindade üleandmist astus laval üles Tartu Uus Teater muusikaetendusega „Suur Maalritöö\” ning ka kogu ülejäänud auhinnatseremoonia möödus loovas õhkkonnas, kus sai näiteks näha ka uuenduslikke videoesitlusi. „Püüdsime luua tseremoonia juurde võimalikult loova ja värvikireva õhkkonna, sest tegelikult on ka kogu noorsootöö ja noortega tegelemine just selline,\” selgitas noorsooteenistuse juhataja Kristel Altosaar. „Iga laps on natuke erinevat värvi ja kõik nad kokku moodustavadki sellise toreda ja värvikireva maailma. Täname kõiki, kes on aidanud noortele seda värvilist maailma luua\”. 

Noorsootöö 2009. aasta laureaadid: 
Aasta noorsootöötaja kategoorias Marge Rattik Tartu Lille Majast 
Aasta noore kategoorias maaülikooli tudeng ja mitmete sotsiaalkampaaniate korraldaja Julija Koltsova 
Aasta noorsootöösündmuse kategoorias Lille Maja poolt korraldatud tarkusepäev \”Teadmised nähtavale!\” 
Aasta noortekeskuse kategoorias Lille Maja 
Aasta noorteühenduse kategoorias Tartu Noortevolikogu 
Aasta noorte omaalgatuse kategoorias Noorte varivalimised 

Aasta laste- ja noortesõbralikuks teoks valiti rahvahääletusel Tartu Tamme Gümnaasiumi mitmekesine ja tulemuslik haridus- ja huvitöö, mille hulka arvati kooli uus spordiväljak, ainulaadne meditsiini õppesuund, osalemine Teadlaste Öö üritusel jpm. 

Lisainfo:
linna noorsooteenistuse juhataja Kristel Altosaar
tel. 5300 1841
E-mail: Kristel.Altosaar@raad.tartu.ee 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status