/ 8.-9. aprillil toimub Viljandi Haridusmess

08.-09.aprillil 2010 toimub Viljandi Spordikeskuses järjekordne Viljandi Haridusmess, kuhu seekord on oodatud lisaks õppimisvõimalusi pakkuvate asutuste ka noorteühendusi, noortekeskuseid ja noortega tegelevaid organisatsioone. Samuti noortele huvitegevust pakkuvad klubid, stuudiod ja ühendused. Messil on vabalava, kuhu oodatud kõikvõimalikud esinemised, tutvustused ja esitlused! 

MTÜ-le soodustus!

vt. www.viljandikultuurimaja.ee

Messist osavõtu soov(messiboks) teata:  tiit@viljandikultuurimaja.ee  5089913
vabalava programmis osalemisest teata: mart@vanker.ee  52 65359

Osavõtuankeedi saab alla laadida siit!

Lisainfo:
Mart Saar
Viljandimaa Noortekeskuse juhataja
Viljandi Haridusmessi programmi juht
5265359

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status