/ Kandideeri ENLi revisjonikomisjoni liikmeks!

Eesti Noorteühenduste Liit kuulutab välja konkursi kahe ENLi revisjonikomisjoni liikme leidmiseks. Seoses kandidaatide vähesusega sügisesel üldkoosolekul valime erakorras käesoleval kevadel kaks revisjonikomisjoni liiget.

Revisjonikomisjoni ülesandeks on ENLi ja selle struktuuriüksuste tegevusaruande ning finantsaruande kontrollimine.

Valimised toimuvad ENLi üldkoosolekul 29. mail Tallinnas. Revisjonikomisjoni liikmete volitused kestavad kaks aastat.

ENLi revisjonikomisjoni liikmena on Sul hea võimalus:

 • tutvuda lähemalt ENLi tegemiste telgitagustega;
 • arendada oma teadmisi finantsjärelvalve ja -planeerimise alal;
 • avardada oma silmaringi organisatsiooni juhtimise, järelvalve ja noorsootöö vallas.

Kandideerimistingimused:

 • Kandideerida saavad ainult ENLi liikmesorganisatsioonide liikmed
 • Kandidaadid esitavad hiljemalt 6. maiks ENLi tegevjuhile Annile (anni@enl.ee):
  – Avalduse, et nad soovivad kandideerida;
  – CV maksimaalselt kahel lehel;
  Vastused kirjalikult järgmistele küsimustele: Miks soovid kandideerida ENLi revisjonikomisjoni?; Missuguses noorteorganisatsioonis oled tegev – kirjelda enda rolli organisatsioonis!; Milline on Sinu kogemus finantsplaneerimise ja/või järelvalve valdkonnas?; Milline on sinu nägemus revisjonikomisjoni tööst?; Kuidas oled siiamaani seotud olnud ENLiga?; Kirjelda oma senist panust ENLi tegevusse.

CV ja vastused küsimustele laetakse üles ENLi kodulehele, kus üldkoosolekul osalejatel on võimalik nendega tutvuda. Kandidaatidel on üldkoosolekul osalemine kohustuslik, et esitada motivatsioonikõne (maksimaalselt 5 minutit) ning vastata liikmesorganisatsioonide küsimustele.

Hiljemalt 10. maiks peab ENLi kontorisse jõudma ka allkirjastatud ENLi liikmesorganisatsiooni nõusolek vastava kandidatuuriga.

Küsimuste korral võta kindlasti ühendust ENLi tegevjuhi Anni Kulleriga (anni@enl.ee).

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status