/ Eesti Noorteühenduste Liidule valiti uued juhatuse liikmed

Eesti Noorteühenduste Liit
29. mai 2010
PRESSITEADE

Eesti Noorteühenduste Liidule valiti uued juhatuse liikmed

Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) valis täna Tallinna Ülikoolis toimunud üldkoosolekul uued juhatuse liikmed.

Avalike suhete juhiks valiti Aleksandra Kamilova AEGEE-Tallinnast ja erakorraliselt seoses endise liikmevaldkonna juhi tagasiastumisega liikmevaldkonna juhiks Veroonika Mätlik Reformierakonna Noortekogust. Esimees Ott Heidmets (Eesti Noorsooprojekt) ja välissuhete juht Pille-Riin Raudsepp (Rahvaliidu Noored) valiti mullu kahe-aastase mandaadiga. Noortepoliitika juht ja finantsjuht jäid kandidaatide puudumise tõttu valimata. Uue juhatuse mandaat algab 1. septembrist 2010.

Eesti Noorteühenduste Liit on katusorganisatsioon, mis ühendab 49 Eestis tegutsevat noorteühendust. ENLi peamisteks eesmärkideks on pakkuda noorteühendustele eestkostet, kujundada noori toetavat ühiskondlikku arvamust ja seadusandlikku keskkonda. ENL esindab liikmete noortepoliitilisi huve Eestis ja rahvusvahelisel tasandil ning soodustab noorte aktiivset osalust ühiskonnas.

Lisainfo:
Ott Heidmets
Juhatuse esimees
Tel: +372 51 10 976
E-mail: ott@enl.ee

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status