/ JJ-Street Baltic Session otsib vabatahtlikke

ENLi liikmesorganisatsioon, JJ-Street Tantsukool otsib Baltikumi suurimale tänavatantsufestivalile JJ-Street Baltic Sessionile vabatahtlikke.

Üritus toimub 29.-30. oktoobril Tallinnas. Vabatahtlikel on üritusele tasuta sissepääs nii 30. oktoobril Nokia Kontserdimajas kui ka 29. oktoobril Tallinna Inglise Kolledži spordihoones toimuvale muidu üksnes võistlejatele avatud eelvoorude päevale. 

Vabatahtlikel avaneb võimalus kaasa lüüa motiveeritud meeskonnas ja aidata kaasa Baltikumi suurima tänavatantsufestivali kordaminekule. Lisaks on igal vabatahtlikul võimalus oma sõpradele-tuttavatele soetada festivali pileteid soodushinnaga. Huvilistel palume endast märku anda hiljemalt 23. oktoobriks meiliaadressile: info@jjstreet.ee! Ürituse kohta leiab rohkeminfot: http://jjstreet.ee/baltic-session/

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status