fbpx

/ Infonurk / Muu / Hakka SINA noorteprogrammi mentoriks!

SINA (Suured Ideed Noorte Algatusel) kutsub Sind innustama noori nende esimeste suurte ideede teostamise teekonnal. Saades osa noorte rõõmust, naudid enda kasvu mentorina.

Heateo SA poolt algatatud SINA aitab tegusaid noori, kes muudavad ühe kooliaasta jooksul elu koolis või ühiskonnas paremaks. SINA toetab noori koolitustega ja viib kokku säravate mentoritega.

Oled üks neist säravatest inimestest? Sest just hetkel otsime nii Pärnu, Tallinna, Tartu kui Viljandi vabatahtlike mentorite lisajõudu, kes soovivad kooliaasta jooksul toetada kindlat projektimeeskonda (november – juuni orienteeruvalt 6-8 tundi kuus).

Me usume, et noorte suured ideed teostuvad kõige paremini kui mentor:

  • omab (projekti) juhtimise kogemust ning head elukogemust;
  • mõtleb strateegiliselt ning tajub noorteprojekti terviklikku kulgemist;
  • on avatud, positiivne ning julgustav;
  • küsib ning analüüsib ja märkab võimalusi probleemide asemel.

Mentorile pakume:

  • uusi teadmisi ja oskusi, st. huvitavaid mõttearendusi ja näpunäiteid tipptegijatelt (Asko Talu, Aivar Haller jt.),
  • kontakte, st. uusi tutvusi teiste mentoritega erinevatest valdkondadest;
  • inspiratsiooni, st. teadmise, et oled teinud midagi olulist + säravad näod, kes Sinu panust hindavad.

Kui Sa jagad meie väärtusi ning usud, et Sinu varasem kogemus toetaks ka noori, anna endast märku hiljemalt 25. oktoobriks! 

Lisainfot ja mentoriks registreerumise avalduse leiab siit!

\”Mentorina avastasin kui raske on tegelikult kuulata ja juhendada teisi läbi küsimuste. Palju kergem on pakkuda kohe \”õigeid\” lahendusi. Ettevõttes tegevjuhina tegutsedes on lubatud ja tihti isegi eeldatakse, et juht leiab lahendused ja otsustab ära. Samas liidrina tegutsedes on vahel vaja hoopis tahaplaanile jääda, esitada vaid õigeid küsimusi ning suunata teiste mõtlemist – sellest võib tulla midagi hoopis paremat!\”
(Margus Pauts, balticEVENT tegevjuht ja SINA esimese lennu mentor)

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status