/ Postimehe noorte erilehes juttu varivalimistest

Täna, 16. detsembril ilmus Harjumaal leviva Postimehe vahel taas kord noortele mõeldud erileht \”Noor Tegija\”, kus seekord leiate 5. leheküljelt ka vahva intervjuu varivalimiste teemal. Intervjueeritavateks on varivalimiste projektijuht Mailis ning projekti usin abiline Maia.

Lisaks leiab leheküljelt ka üleskutse osaleda valimisreklaami teemalisel õpilastööde konkursil, mille peaauhinnaks on välja pandud Ordi sülearvuti!

Varivalimiste projekti toetavad: Kodanikuühiskonna Sihtkapital, SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo, Hasartmängumaksu Nõukogu ja Avatud Eesti Fond.

Loe \”Noor Tegija\” erilehte siit! 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status