fbpx

/ Infonurk / Muu / Talveakadeemia kutsub teaduskonverentsile “Elurikkus – elus rikkus”

TalveAkadeemia 2011 kutsub 4.-6. märtsil Pühajärve Puhkekeskusesse teaduskonverentsile \”Elurikkus – elus rikkus\”. Konverentsile on osalema oodatud Eesti ülikoolide bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppe üliõpilasi kõikidest valdkondadest.

Konverentsi kõik kolm päeva on täis huvitavaid ettekandeid ja sisukaid arutelusid. Avaesinejana astub üles Tallinna Tehnikaülikooli vanemteadur Olle Hints, kes kõneleb elurikkuse ajaloost, liikide tekkest ja hävimisest. Lisaks esineb sel aastal ka väliskülaline IUCN-ist (Maailma Looduskaitseliit) – Russell Galt – kes räägib sellest, millised on puutepunktid elurikkuse ja inimese vahel. Üles astuvad oma ettekannetega ka TalveAkadeemia 2011 teadusartiklite konkursi finalistid ning kuulutatakse välja ka konkursi võitja.

Konverentsi sisu pakub midagi igale maitsele, sest valida on 11 põneva grupitöö vahel. Võimalus on kuulata Fred Jüssiga loodushääli, õppida tundma hõimurahvaid Fenno-Ugria asutuse esindajate juhendamisel või näiteks hoopis analüüsida, miks on vaja võtta alasid kaitse alla. Lisaks toimub laupäeva õhtul paneeldiskussioon teemal \”Mis on elurikkuse väärtus?\”.

Konverentsi päevi jääb aga mõlemal päeval lõpetama meeleolukas õhtuprogramm. Reede õhtul saavad huvilised vaadata Riho Västriku filmi \”Reis Leena lätetele\” ning laupäeva õhtul saab tantsida Ska Faktori saatel.

Konverentsil osalemiseks on vajalik kirjutada lühike motivatsioonikiri. Kui tunned, et konverentsi sisu on huvitav ja ei taha sellest ilma jääda, siis \”haara sulepea\”. Ootame, et Sa kirjutaks, miks soovid osaleda (huvitab kindel esineja, teema on seotud lõputööga jne).

Konverentsil osalemine annab võimaluse kohata huvitavaid inimesi, laiendada silmaringi elurikkuse teemal ning veeta ideederohke nädalavahetus maalilises Lõuna-Eestis.

Registreerimine toimub 14.-18. veebruarini!
Rohkem infot programmi ja registreerimise kohta leiab TalveAkadeemia kodulehelt http://www.talveakadeemia.ee.  

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status