fbpx

/ Infonurk / Muu / “VABAKAS” otsib suurprojektide tarvis vabatahtlikke

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet (TSNA) kuulutab välja konkursi vabatahtlike meeskonna kokkupanemiseks. Vabatahtlike meeskonda \”VABAKAS\” valitakse aktiivsed noored, kellel on huvi kaasa aidata erinevate kohalike ning rahvusvaheliste suurprojektide läbiviimisel ning kes soovivad tulevikuks koguda häid kontakte ja kordumatuid kogemusi!

\”Euroopas on üha enam levinud, et linn kaasab vabatahtlikke oma töösse ning linnaelu sündmuste korraldamisesse. Tahame samuti pakkuda noortele võimalusi ise midagi ära teha ning seeläbi anda hindamatuid kogemusi tulevikuks,\” märkis Tallinna Spordi- ja Noorsooameti noorsootöö osakonna juhataja Ilona-Evelyn Rannala.

Vabatahtlike meeskond \”VABAKAS\” oleks abikäeks Tallinna Spordi- ja Noorsoometi osalusega kohalike ja rahvusvaheliste suurprojektide läbiviimiseks nagu  Noortenädal, Tallinna noorsootöö foorum, \”Kudumisgrafiti\”, Future FIBIT ning Läänemere Linnade Liidu erinevad noorsooprojektid näiteks noortevolikogude ning noortejuhtide ja noorsootöö teemadel.

Konkursile oodatakse osalema aktiivseid ja teotahtelisi noori, kes armastavad organiseerida ja tahavad olla ise selle juures, kus midagi toimumas on. Omalt poolt pakub TSNA koolitust ning kogemusi, oskusi ja vajalikke tutvusi edaspidiste projektide läbiviimiseks. Lisaks saavad vabatahtlikud tasuta sissepääse erinevatele noorteüritustele ning vastuvõttudele.

\”VABAKAS\” vabatahtlikeks kandideerimise tingimused:

• Vabatahtlikeks saavad kandideerida kõik noored vanuses 14-26 aastat.
• Kandideerimiseks tuleb saata CV ja motivatsioonikiri hiljemalt 28. veebruariks 2011 Tallinna Spordi- ja Noorsooametisse aadressil Vabaduse väljak 10 b, 10146 Tallinn või aadressile robert.lang@tallinnlv.ee.

Lisainformatsioon Facebookist või telefonil 640 4371.

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status