/ Haabersti Noortekeskuses avatakse suurkontsertite telgitagused

24. märtsil annab Talk_Trumm-It´i ja \”Kingi Oma Aega\” loengusarja raames Eesti suurima kontserdikorraldaja FBI produktsioonijuht Mihkel Sirelpuu avatud loengu Haabersti Noortekeskuses.

Mihkel Sirelpuu räägib noortele suurkontsertite korraldamise telgitagustest, superstaaridega seonduvatest müütidest ja tegelikkusest ning artistide elust kontserdituuride ajal. Tema kogemused õpetavad kuulajaid suurkontserte teise pilguga vaatama ja mõistma, et showd ei tee üksnes staar laval, vaid ka suur meeskond lava taga.

Mihkel Sirelpuu on töötanud Saku Suurhallis ja kontserdiagentuuris FBI ning olnud seotud Kylie Minogue\’i, Sting´i, Metallica, Madonna, Linkin Park´i, Enrique Iglesiase ja Aerosmithi kontsertite korraldamisega nii Eestis, Lätis kui ka Leedus.

Talk_Trumm-It on Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 suurprojekti Trumm-It´i ja Tallinna Spordi- ja Noorsooameti projekti \”Kingi Oma Aega\” loengute ja töötubade sari. Esimese Talk_Trumm-It´i töötoa pidas tunnustatud Ameerika beatboxer Napoleon Maddox, kes külastas Eestit \”Tummfilmid Tõstavad Häält\” projekti raames.

Lisainfo: http://www.tallinn2011.ee/talk_trumm-it_2

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status