/ Ilmus Postimehe noorte erileht “Noor Tegija”

25. märtsil ilmus Postimehe vahel taas kord noorte erileht “Noor Tegija”, kus juttu räpasest poliitikast ja varjust istuvatest noortest, mobiilsest noorsootööst, vabatahtlikust tööst Itaalias, noorte tegemistest ja noorte osalusest ning paljust muust põnevast. 

Eesti Noorteühenduste Liit arutles noorte osalemise üle poliitikas, kajastas lehes projekti, mis suurendab dialoogi noorte ja poliitikute vahel ning tutvustas ENLi liikmesorganisatsiooni Eesti Gei Noored kogumikku “Kapiuksed valla. Arutlusi homo­, bi­ ja transseksuaalsusest”.

Juttu on ka noortevolikogude loomise mentorlusprogrammist, mille raames ENL loob tänavu juurde 20 uut noortevolikogu Eesti erinevatesse paikadesse, et suurendada noorte osalust kohalikes otsustusprotsessides.

Noor Tegija ilmus Harjumaal levinud Postimehe vahel ning seda saab lugeda ka siin!

 

 


Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status