fbpx

/ Infonurk / Muu / Ilmus uus AKEN!

Ilmus esimene AKEN pärast ENL\’i rüpe alt lahkumist!

Üle mitme kuu on ilmunud ajalehe Aken värske number, selle aasta esimene!

Akna fookuses on teema noored ja tööturg, arvamusrubriigis selgub, millised järeldused koorusid välja noorsootöötajate pädevuste ja koolitusvajaduste uuringust. Lisaks leiab värskest numbrist ülevaate Euroopa Noortenädalast Brüsselis ja Eestis ning Euroopa Päeva tähistamisest suurejoonelise interneti-TV projektina.

Välisaken heidab pilgu põhjanaabrite noorteinfo valdkonda ning tutvustab vabatahtlikku tööd Argentiinas.

Lisaks leiab värskest Aknast põnevaid uudislugusid erinoorsootööst, Euroopa Noortelt, õpilasmalevast ja malgatusest üle Eesti ning palju muud vajalikku.

Lehe tagaküljel on portreelugu Rõuge valla noorsootöötaja Kerli Kõivust, kes pälvis mullu tunnustatud noorsootöötaja tiitli pikaajalise panuse eest noorsootöösse. 

Järgmine Aken ilmub septembri alguses. Kui teil on uudiseid tublide noorsootöötajate, noorte, oma noortekeskuste või piirkondade kohta, siis andke sellest julgelt teada!

Loe lehte siit!

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status