/ Malgatus 2011 esimesed heateod

Selle kolme nädala jooksul, mis Malgatus 2011 konkursi avamisest möödas, on 8 õpilasmaleva rühma jõudnud veel pärast ametlikku tööaegakohalikku kogukonda edendavaid heategusid ette võtta.

Täna alustavad tööd järgmised 12 uut rühma, keda rühmajuhid malevavahetuse vältel heategusid ellu viima motiveerivad, sest Malgatus 2011 konkurss kestab veel 31. juulini.

Malgatuse projektijuhi Agni Lassi sõnul on sellel aastal malevanoorte poolt: kodututele loomadele annetusi kogutud; kokatädi talvepuid lõhutud ja riita laotud; matkaradu korrastatud, hobuste kopleid parandatud ja talle koristatud ning  soomlastest omanikele eesti keelt ja kultuuri tutvustatud; meelelahutuslikku tänavaaktisooni ja kohalikele noortele spordipäeva organiseeritud ja Palamuse pastoriaadihoone vanast värvist puhtaks kraabitud.

„Näiteks Jõelähtme spordiväljak võeti renoveerimiskavva täielikult noorte ülestõstatusel. Noored ajasid ise ka vallapoolse materiaalse toetuse välja. Sellise noorte algatatud ja kohaliku omavalitsuse poolt toetust saanud ettevõtmisena saab peagi uue väljanägemise ka Sangaste lasteaed,“ teatas Lassasjade käigust rõõmu tundes.

Malgatusi tehakse ka kohalike omavalitsuste ja MTÜ-de poolt korraldatavates malevates. Olnud ja tulemas Malgatustest saab lugeda Malgatuse blogisthttp://euroopa.noored.ee/malgatus2011

Malgatus on SA Õpilasmaleva, SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo ja Eesti Noorsootöö Keskuse eestvedamisel koordineeritav projekt, milleraames kutsutakse malevanoori omal algatusel midagi head ja ühiskonnale kasulikku korraldama. 

Lähem info: 
Agni Lass
Malgatus 2011 projektijuht
56381606; agni.lass@gmail.com  
http://euroopa.noored.ee/malgatus2011

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status