fbpx

/ Infonurk / Pressiteated / Raplamaa ja Lääne-Virumaa noored saavad osa projektist ”Osalus-Sinu võimalus?!”

Raplamaa Noortekogu
PRESSITEADE
20.07.2011

Raplamaa ja Lääne-Virumaa noored saavad osa projektist \’\’Osalus-Sinu võimalus?!\’\’

Raplamaa ja Lääne-Virumaa osaluskogude ühisseminar toimub 3.-4. augustil Raplamaal Käru vallas Toosikannu puhkekeskuses. Üritust korraldab Raplamaa Noortekogu. Noori toovad kohale nende kodukohast eraldi tellitud bussiliinid, mis ürituse järgselt neid ka koju toimetavad.

Seminari raames saavad noored osa võtta naeruteraapiast, omandada oskusi osalussimulatsioonis ja mitmes õpitoas. Omavahel jagatakse kogemusi ja otsitakse lahendusi arutelude käigus. Lisaks toimub üritusel ka õhtune meelelahutuslik programm. Seminaril osalevad noored nii Raplamaalt kui ka Lääne-Virumaalt. Koolitajatena on kaasatud MTÜ AIESEC, Marek Mekk, naeruterapeudid, Andres Lääne, Lauri Läänemets ning SA Raplamaa Info-ja Nõustamiskeskuse spetsialistid. Noortega jagavad oma kogemusi ka Raplamaalt pärit Riigikogu liikmed Kalle Palling  ja Aare Heinvee. 

Kahepäevase seminari eesmärk on anda Raplamaa noortele motivatsiooni kohaliku tasandi osaluskogude loomiseks, otsustusprotsessides osalemiseks ning tegevuste kvaliteedi arendamiseks ning  propageerida vabatahtliku töö kasulikkust. Lisandväärtuseks on partnelussuhete arendamine Lääne-Virumaaga, edaspidise koostöö põhimõttel. Seminari toimumine on toetatud Euroopa Noorte demokraatiaprojektide meetmest ning Raplamaa Omavalitsuste Liidu arengufondi hariduse osafondist.

 

Lisainfo:

Gerttu Aavik
56296351
gerttu@rink.ee

Siim Kasari
Raplamaa Noortekogu president
56379385
siim.kasari@gmail.com

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status