fbpx

/ Infonurk / Pressiteated / 1500 noort ja nooremeelset kogunevad 1. detsembril osaluskohvikusse

Eesti Noorteühenduste Liit
7. november 2011
PRESSITEADE

1500 noort ja nooremeelset kogunevad 1. detsembril osaluskohvikusse


1. detsembril toimub üle-Eestiline projekt “Osaluskohvik. 1500 pead ja 15 000 sekundit noortesõbralikuma tuleviku nimel!” – 15 maakonnas koguneb 1500 noort ja otsustajat, et rääkida noori puudutavatel teemadel. Iga maakonna kohvikusse on oodatud vähemalt 75 noort ja 25 otsustajat – valla- ja linnavanemad,  noorsootöötajad, riigikogu liikmed, firma- ja koolijuhid.

Üle Eesti räägitakse vabatahtlikkusest, noorte osalusest kohalikul tasandil, mitteformaalsest haridusest, valimisea langetamisest noorte tööhõivest ja tervisest, lisaks on iga maakonna kohvikus arutlusel konkreetselt selle maakonna noori puudutavad teemad. Teemade nimekirja ja kirjeldused leiab aadressilt kohvik.noortekogud.ee.

“Selle nimel, et noored naaseks tulevikus oma kodukohta, tuleb täna õigeid noortemeelseid otsuseid teha. Noored tahavad oma tuleviku osas kaasa rääkida – kutsume kõiki, nii noori kui otsustajaid, ühise laua taha. Arutamiseks on laual palju erinevaid teemasid, mille noored ise on välja valinud,” lausus Osaluskohvikute projektijuht Liina Rüütel.

Projekti veab Eesti Noorteühenduste Liit koos noorte osaluskogudega. Üritust toetavad Hasartmängumaksu nõukogu, Euroopa Noored Eesti büroo, Nõmme Lumepark, AQVA hotell & spa, Rakvere Teater, Tallink, Teater Vanemuine ja Ugala Teater.

Eesti Noorteühenduste Liit on katusorganisatsioon, mis ühendab 60 Eestis tegutsevat noorteühendust. ENLi peamisteks eesmärkideks on pakkuda noorteühendustele eestkostet, kujundada noori toetavat ühiskondlikku arvamust ja seadusandlikku keskkonda. ENL esindab liikmete noortepoliitilisi huve Eestis ja rahvusvahelisel tasandil ning soodustab noorte aktiivset osalust ühiskonnas.

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status