/ Tallinna linna noortevolikogu Logokonkurss!

 

Tallinna linna noortevolikogu kutsub tegusaid ja loomingulisi noori vanuses 14-30a osalema noortevolikogu LOGO loomises.

LOGO peab olema värviline, kompakte, sisaldama organisatsiooni kas nimetuse või  lühendi (Tallinna linna noortevolikogu/TLNV) ja kujutatud digitaalses formaadis (minimaalne suurus – 640×480). Ühtlasi peab LOGO olema seotud noortevolikogu eesmärgiga – noorte huvide esindamisega ning kaitsmisega.

Koos LOGOga on osalejale vaja saata lühikest kaaskirja (kus ta võiks lühidalt oma töö idee tutvustada) ning oma kontaktandmeid (ees- ja perekonnanimi, kool, klass, telefoni nümber) adressile noortevolikogu@tallinnlv.ee 

Suure huvi tõttu pikendati tähtaega 27. veebruarini!

Rohkem infot on võimalik leida Tallinna linna noortevolikogu leheküljest facebook’is: http://www.facebook.com/pages/Tallinnalinnanoortevolikogu/302431539780673