/ Tallinna linna noortevolikogu Logokonkurss!

 

Tallinna linna noortevolikogu kutsub tegusaid ja loomingulisi noori vanuses 14-30a osalema noortevolikogu LOGO loomises.

LOGO peab olema värviline, kompakte, sisaldama organisatsiooni kas nimetuse või  lühendi (Tallinna linna noortevolikogu/TLNV) ja kujutatud digitaalses formaadis (minimaalne suurus – 640×480). Ühtlasi peab LOGO olema seotud noortevolikogu eesmärgiga – noorte huvide esindamisega ning kaitsmisega.

Koos LOGOga on osalejale vaja saata lühikest kaaskirja (kus ta võiks lühidalt oma töö idee tutvustada) ning oma kontaktandmeid (ees- ja perekonnanimi, kool, klass, telefoni nümber) adressile noortevolikogu@tallinnlv.ee 

Suure huvi tõttu pikendati tähtaega 27. veebruarini!

Rohkem infot on võimalik leida Tallinna linna noortevolikogu leheküljest facebook’is: http://www.facebook.com/pages/Tallinnalinnanoortevolikogu/302431539780673  

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status