fbpx

/ Infonurk / Muu / Linn Lilleliseks 2012 otsib peakorraldajat

Kallid lillelised!


-37 kraadi võib ju aknataga olla, aga see on mööduv nähtus ja ega kevad kaugele jää. Kuulutame välja Linn Lilleliseks 2012 PEAKORRALDAJA konkursi! 
Julgustan soojalt ja omast kogemusest kandideerima, kuna sellise toreda sündmuse korraldamine ei tohiks üle jõu käia kellelegi. Tuleval kevadel saaks olema järjekorras juba kuues (!) kord teha teoks traditsiooniks saanud päev värskes õhus. Linn Lilleliseks on ühest regionaalsessioonist välja kasvanud projekt, kuhu kaasatakse nii tava- kui ka erivajadustega noori. Päeva eesmärgiks on teha heakorratöid mõnes Tallinna pargis. Kaks aastata järjest on üritus toimunud Tallinna Loomaaias. 

Olgu veel mainitud, et Tallinna Spordi- ja Noorsooamet on meid igal aastal lahkesti toetanud, kontaktid Käo Päevakeskusega ning näiteks Tallinna Loomaaiaga on säilinud head. See tähendab, et kogu eeltöö on tegelikult tehtud, tuleb vaid natukene korraldada!

Panusta kõigile armastatud üritusse ning vasta järgnevatele küsimustele:

  • Enesetutvustus- Kes oled, millega täpselt tegeled ja oled tegelenud nii TEN-is kui ka väljaspool. Mis on Sinu kogemus projektide juhtimisega ning meeskonnatööga?
  • Motivatsioon- Miks soovid LL’12 peakorraldada? Milliseid väärtusi tooksid Sina juurde?
  • Visioon- Kirjelda, milline peakse see päev välja nägema? Mida uut tooksid Sina projekti?

Sinu avaldust ootame aadressile juhatus@ten.ee hiljemalt 24. veebruari südaööks. Kui kõhkled-kahtled või on sul küsimusi, siis võta julgelt minuga ühendust (kati.parn@ten.ee) ning räägime asja läbi.


Ikka head,

Kati

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status