fbpx

/ Infonurk / Uudiskiri / ENLi Teated 320

\"ENL\"

21. veebruar 2012
ENLi Teated nr 320

\"\"

UUDISED

# Eesti Noorsootöö Keskus otsib edukaid ettevõtlusega tegutsevaid noori

Eesti Noorsootöö Keskus otsib edukaid ettevõtlusega tegutsevaid noori. Soovime avardada tööandjate maailmapilti tublide tegusate noorte  tegemistest. Mõnikord jääb noor tööle kandideerimisel märkamata oma vähese formaalse töökogemuse tõttu. Tegelikkuses võib see noor olla aga juba väga palju saavutanud. Et noorte saavutused märkamata ei jääks, selleks soovimegi need andekad noored ülesse leida ning nende tegevusi meedias kajastada.
Loe täpsemalt siit

 

# Linn Lilleliseks 2012 otsib peakorraldajat

Tegusad Eesti Noored (TEN) kuulutab välja Linn Lilleliseks 2012 PEAKORRALDAJA konkursi! NB! Kandideerimistähtaeg 24. veebruar!
Loe täpsemalt siit

 

# YFU Eesti MTÜ vahetusõpilased avastavad stipendiumite abiga uusi kultuure üle maailma

Käes on viimane aeg koguda kokku oma taotlusdokumendid, et avaneks võimalus veeta järgmine kooliaasta mõnes välismaa keskkoolis ning tutvuda sealse kultuuri ja inimestega. Sellist osalemisvõimalust pakub sulle YFU õpilasvahetus oma programmidega, mis algavad juba sellest suvest. 
Loe täpsemalt siit

 

Toeta programmi Euroopa Noored tulevikku

Programm Euroopa Noored saab praegusel kujul läbi 2013. aasta lõpuks. Euroopa Komisjon on järgmiseks perioodiks teinud ettepaneku liita programm Euroopa Noored teiste Euroopa Liidu haridusprogrammidega, mis vähendab noorte võimalusi oma projektidele toetust saada. Liitu Facebook´i lehega Youth in Action Ambassadors ja jaga teistega oma mõtteid programmi Euroopa Noored projektidest ja toetusest eraldiseisvale noorteprogrammile. Teavita oma seisukohast ka Eestist valitud Euroopa Parlamendi saadikuid. 
Loe lisaks siit

 

\"\"

HUVITAVAT ja mõndagi muud

# OSALE: Tallinna linna noortevolikogu Logokonkurss!
ENLi värskeim liige – Tallinna linna noortevolikogu – kutsub tegusaid ja loomingulisi noori vanuses 14-30a osalema noortevolikogu LOGO loomises. Tööde esitamise tähtaeg – 27. veebruar 2012. 
Lisainfot siit

 

# OSALE: Kandideeri Rapla Valla Noortevolikogu liikmeks
Kolmel Rapla valla noorel on suurepärane võimalus noortevolikoguga liituda ja seeläbi kohalike noorte heaolusse ja arengusse oma panus anda!
Lisainfot siit

 

# OSALE: Karjäärimess Võti Tulevikku 2012 6.-7. märtsil
Võti Tulevikku koosneb 2 päevast: esimene on üleüldine hariv päev ning teine päev on mõeldud tudengite ja ettevõtete kokkuviimiseks.
Lisainfot siit

 

# OSALE: EÕEL Talvekool \”Mida tunnustada, mida märgata?\”
Mis on normaalsus? Miks on olemas eelarvamused? Kuuled inimeste endi lugusid oma elust, nende katsumustest ja saavutustest. Samuti selgitab praegust olukorda psühholoog. Toimuvad ka arutelurühmad, kus saad avaldada oma arvamust ning on oodata ka meeldivaid üllatusi. Ja mis peamine – kogu üritus koos söögiga on täiesti tasuta! 
Lisainfot siit

 

# OSALE: Noorte ideekonkurss \”Muuda elu!\”
SA Archimedes Euroopa Noored ideekonkurss kutsub noori, kes tahaks koos oma sõpradega teha midagi põnevat, panema kirja oma projektiideed! Parimad projektiideed valitakse välja ning auhinnaks on Euroopa Noored projektitaotluse kirjutamist toetav töötuba! 
Lisainfot siit

 

# OSALE: Ettevõtlusaktsioon Klapid Eest!
Tööandjad hindavad eelnevat praktilist kogemust, meeskonnatöö oskustoskust enda mõtteid väljendada ning teisi inimesi juhtida. AIESECi liikmed õpivad eelnimetatule lisaks ennast paremini mõistma, arendavad oma esinemisoskust ja saavad kogemusi rahvusvahelistel konverentsidel. Meie eesmärgiks on liikmete ning ühiskonna areng nii Eestis kui välismaal läbi sotsiaalsete projektide. 
Lisainfot siit

 

# OSALE: Homse Euroopa Labor ootab Eesti noori 
Avatud Eesti Fond koostöös Euroopa Kodanikuhariduse Liiduga kuulutab välja konkursi noortele vanuses 20-30 a. osalemiseks programmis FutureLab Europe – Noorte Eurooplaste Nõukoda. Avalduste esitamise tähtaeg on 1. märts 2012.
Lisainfot siit

 

# RAHASTAMINE: Vabaühendused saavad koostöötegevusteks raha taotleda 
Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed (MISA) avas projektikonkursi toetamaks Eestis elavate kolmandate riikide kodanike ja Eesti kodanike koostööd ning kodanikuaktiivsust. Konkursi kogueelarve on ligi 69 000 eurot. 
Lisainfot siit

 

# RAHASTAMINE: Tallinna noorteühendused saavad esitada taotlusi aastatoetuse saamiseks 
Kuni 31. märtsini 2012 saavad kõik Tallinna haldusterritooriumil tegutsevad noorteühendused esitada Tallinna Spordi- ja Noorsooametile taotlusi aastatoetuse saamiseks.
Lisainfot siit

 

# RAHASTAMINE: Muudatused programmi Euroopa Noored taotlemises 2012 
Uuel aastal on muutunud taotlustähtajad, prioriteedid, taotlusvorm ja rahastustingimused. Programmi eelarve on kasvanud ning suurenenud on võimalused rahastada koostööprojekte Ida- ja Kagu-Euroopa ning Vahemere-äärsete riikidega. 
Lisainfot siit

 

\"\"

ENLi ETTEVÕTMISED

 

Käesoleval nädalal:
21.02 kohtusid noortepoliitika spetsialist Teele Tõnismann ja avalike suhete spetsialist Karl Hallik Eesti Pensionäride Ühenduste Liidu esimehega, et arutada võimalikke koostööpunkte EL põlvkondadevahelise solidaarsuse aasta raames
21.02 osaleb noortepoliitika juht Edgar Rootalu Tiigrihüppe Sihtasutuse 15. sünnipäevakonverentsil
22.02 kohtuvad ENLi tegevjuht Mailis Ostra ja EÕELi tegevjuht Timo Uustal

 

Eelmisel nädalal:
13.02 toimus ENLi kontoris E3 koosolek, kus arutati tulevasi koostööpunkte
13.-14.02 toimusid tööintervjuud Põhja-Eesti osaluskogude koordinaatori koha kandidaatidega 
17.02 osalesid tegevjuht Mailis Ostra ja vabatahtlik Liina Rüütel Ida-Virumaa noortefoorumil
17.02 osalesid noortepoliitika juht Edgar Rootalu ja noortepoliitika spetsialist Teele Tõnismann EAÜSi sünnipäeval Tartus

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status