/ Kutse Eurokomisjoni Generation 1992 Kampaaniaga Liitumiseks

Kallis Sõber,

 

Aastal 2012 tähistab Euroopa ühtne turg 20. aastapäeva. Eurokomisjoni DG Markt Peadirektoraat on 11. aprillil käivitanudGeneration 1992 nimelise veebipõhise kampaania www.generation1992.eu eesmärgiga sulgeda lünk noorte vahel, panna neidtagasi ühtse turu keskmesse ja võita nende usaldus. \”Generation 1992\” on suunatud kõikides liikmesriikides 1992. aastal sündinudnoortele. See kutsub neid jagama oma arvamusi ja mõtteid, ja siis läbi nende loomingulise panuse on-line võistluse kaudu suunata neid ühiskonnale tervikuna.

Meie kutsume Teid liituma Generation 1992 kampaaniaga ja levitama selle noorte seas oma võrkudes. Käesoleval hetkel on kampaania vahendajate kaasamine väga oluline! Meie partnerite võrgust leiate juba selliseid organisatsioone nagu AIESEC,Euroopa Noortefoorum, Coface, EUCIS-LLL, Euroopa Noorte Parlament ja paljud paljud teised. Liitu meie võrguga ja annanoortele võimalus väljendada oma arvamust ja mõjutada Euroopa tuleviku arenguid!

Kuidas saab meiega liituda? Selleks on mitmeid võimalusi:

1. Järgige meid Facebook-is http://www.facebook.com/generation92 ja Twitter-is @Generation_1992.
2. Levitage kampaania enda kodulehel, uudiskirjas, jne… Te saate leida materjale, mida vajate meie \”Pressiruumist\”, mis asubjärgmisel aadressil: http://generation1992.eu/pl/content/press_room

Teie logo koos lingiga Teie kodulehele avaldatakse niipea kui võimalik partnerite sektsioonis veebilehel. Selleks palume edastada meile mõlemad elemendid.
 
Hakkame liikuma koos Generation 1992 suunas!
 
Kõike head,
 
Generation1992 meeskond

Kristina Kaasik

Generation 1992

\"\"

Operated by P.A.U. Education

Muntaner, 262 – 3º – 08021 Barcelona
Tel. +34.933670423, Fax: +34.934146238

kristina.kaasik@paueducation.com

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status