/ “101 last Toompeale” otsib grupijuhte!

Hei noor!

Ka sel aastal otsib noortefoorum “101 last Toompeale” endale grupijuhte.

Grupijuhte otsime kaheksale erinevale piirkonnale: Tallinna eelfoorumile, Tartu eelfoorumile, Pärnu eelfoorumile, Jõhvi eelfoorumile, Paide eelfoorumile, Kuressaare eelfoorumile, Viljandi eelfoorumile ja Tõrva eelfoorumile. Kõikide eelfoorumite teemaks on laste ja noorte osalemine kohaliku elu korraldamisel.

Ühele eelfoorumile ootame kahte grupijuhti. Grupijuhiks võivad olla kõik noored, kel vähegi huvi ja südant asjaga tegeleda ning kes sooviksid juhtida ühte “101 last Toompeale” eelfoorumi. Siiski on grupijuhiks kandideerimisel oluline teada, et juhul, kui Sind valitakse grupijuhiks, on hädavajalik, et osaleksid 24.-26.augustil toimuval meeskonnakoolitusel Pivarootsi Õppe- ja Puhkekeskuses. Grupijuhiks kandideerimine kestab 1.augustist kuni 14.augustini.

Koolitusel osalemise kulud on kõigile kaetud ja seda tänu Euroopa Noored Eesti Büroo toetusele!

Grupijuhiks saad kandideerida, kui täidad ära vajaliku kandideerimise vormi. Vajaliku
vormi leiad SIIT.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status