/ Noortepäev 2013 toob Viljandisse kokku noored üle Eesti ja selgitab noorsootöö võimaluste mitmekülgsust

PRESSITEADE
Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendus

Noortepäev 2013 toob Viljandisse kokku noored üle Eesti ja selgitab noorsootöö võimaluste mitmekülgsust

12. augustil viiakse Viljandis läbi üle-eestiline Noortepäev 2013 alateemal „Maailm ootab – võta ta ette“. Tegevus toimub Jakobsoni kooli staadionil, Sakala Keskuse sisehoovis ja Turu tänaval. Sündmuse eesmärk on väärtustada noori ja noorsootööd ning suunata noorte ja avalikkuse tähelepanu arvukatele noorsootöö kaudu avanevatele individuaalsetele eneseteostusvõimalustele.

Programm algab Jakobsoni kooli staadionil kell 14.00, kus peetakse maha traditsiooniline jalgpallimatš „noorte ja otsustajate“ vahel ehk noored versus Haridus- ja Teadusministeerium. Jalgpallimatšile järgneb rongkäik läbi Viljandi linna Sakala Keskusesse, kus alates 16.00 astuvad üles noored ja noortega töötavad inimesed põneva info ja eeskavadega. Samal ajal on Turu tänaval võimalik kõigil huvilistel tutvuda erinevate noorsootöö võimalustega – teavet, suunamist ning osalust pakuvad teiste seas Euroopa Noored Eesti Büroo, Pärnumaa Vabatahtlike Keskus, Eesti Töötukassa Viljandimaa osakond, YFU Eesti MTÜ, Stardiplats, Viljandi Sakala Maleva Noored Kotkad ja Kodutütred, EstYes, Eesti Noorteportaal, Euroopa Noortekaart, Eurodesk. Noortepäeva juhivad Vennad Vähid ning sündmused kulmineeruvad kell 21:00 algava Tanel Padar & The Suni kontserdiga.

Noori toetavad Rahva Raamat, Nopri Talumeierei, Expressions, Premia.

Noortepäeva korraldavad sel aastal ühiselt  Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendus, Eesti Noorteühenduste Liit ning Eesti Noorsootöötajate Ühendus. Oma panuse annavad kõikidest maakondadest kohale tulnud noortekeskuste, noorsootööorganisatsioonide ja teiste koostööpartnerite esindajad. „Noortepäev 2013“ elluviimist rahastab traditsiooniliselt Eesti Noorsootöö Keskus. Noortepäev 2013 on osalejatele tasuta.

Täpsem informatsioon „Noortepäev 2013“ programmi osas on kättesaadav: https://www.facebook.com/noortepaev

Lisainfo:
ank@ank.ee
523 6504

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status