/ Tarbijakaitse kutsub: Noor, kirjuta oma tarbimiskogemusest!

Hei!

Ootame Sind  jagama oma tarbimiskogemusi, nii  positiivseid kui ka negatiivseid. Lisa kindlasti ka oma mõtteid ja arvamusi.
Selle aasta oktoobris valmib tarbijakaitseametil noorte tarbijakooli veebileht , kuhu ootame tarbimisteemalisi kirjutisi, mis võivad pakkuda huvi ja olla kasulik lugemine ka teistele. Juhul, kui Su lugu välja valitakse, saad ennast näha tarbijakooli lehel nii sõnas kui pildis.

Millest kirjutada? Teemadering on lai. Tarbijakooli lehel räägitakse näiteks kasutatud auto ostmisest ja auto ülalpidamiskuludest, interneti (eba-) eetilisest kasutamisest, e-kaubanduse eelistest ja puudustest, raha säästmisest ja laenamisest, mobiiliga surfamisest ja äppidest, ohtlikest toodetest, reisimisega seotud õnnestumistest ja ebaõnnestumistest, reklaami ja turunduse mõjust kaupade ostmisel, vanematekodust väljakolimisest ja uue elukohaga seotud kulutustest, samuti paljudest teistest tarbimisega seotud teemadest.

Millal saata? Lugusid ootame 04. novembriks 2013.

Kuhu saata?
Saada oma lugu tarbijakool@tarbijakaitseamet.ee. Lisa kindlasti oma nimi ja meiliaadress, mille kaudu saame Sinuga ühendust võtta.

Kui avaldame Sinu loo, siis anname sellest Sulle kindlasti teada. Kindlasti palume Sul siis saata endast ka pildi.
Kui oled alla 18-aastane, siis on pildi ülespanekuks tarvis Sinu ema või isa nõusolekut. Kui oled juba 18-aastane, siis piisab Sinu enda nõusolekust.

 

Avaldatud loo autoritele üllatusauhinnad!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status