fbpx

/ Infonurk / Uudiskiri / ENLi Teated 386

\"ENL\"

3. detsember 2013
ENLi Teated nr 386

\"\"

UUDISED

¤ ENL tunnustab lõppeva aasta parimaid!

ENL ootab jälle kõikide liikmesorganisatsioonide ja osaluskogude ettepanekuid parima noorteprojekti, parima koostööprojekti ja organisatsiooni särtsu auhindadele!
Loe täpsemalt siit

 

¤ Eesti Noorteühenduste Liit kuulutab välja konkursi League of Young Voters kampaaniajuhi leidmiseks

League of Young Voters on noortele valijatele (18-26) suunatud ühiskondlik kampaania, mille eesmärgiks on Euroopa Parlamendi valimise käigus noori puudutavate teemade tõstatamine, noorte teadlikkuse tõstmine Euroopa Parlamendi ja selle valimise kohta ning valimisaktiivsuse suurendamine noorte seas.
Loe täpsemalt siit

 

¤ SA Eesti Inimõiguste Keskus otsib KOMMUNIKATSIOONISPETSIALISTI

Kandideerima on oodatud kõik inimesed sõltumata soost, vanusest, nahavärvusest, etnilisest või sotsiaalsest päritolust, usutunnistusest või veendumustest, poliitilistest või muudest arvamustest, rahvusvähemusse kuulumisest, varalisest seisundist, sünnipärast, puudest või seksuaalsest sättumusest jm. 
Loe täpsemalt siit

 

¤ AIESEC Eestis kutsub noori osalema oma programmides!

GLOBAL CITIZEN on vabatahtliku töö programm noortele, kes soovivad avardada oma maailmavaadet ja ennast arendada. AIESEC pakub noortele põnevat ja tähendusrikast kogemust võõras kultuuriruumis. Vabatahtlikuna saad võimaluse avastada maailma, luues samaaegselt kohalikus kogukonnas positiivseid muutusi. 
Loe täpsemalt siit

 

\"\"

TÄHTSAD KUUPÄEVAD

13. detsembril – ENLi jõulupidu

 

\"\"

ENLi ETTEVÕTMISED

Käesoleval nädalal:
5.-7.12 osaleb nõukogu liige Gerd Tarand Brüsselis League of Young voters koosolekul
6.12 koolitab osaluskogude koordinaator Kadi Vahtra koos noortega Vara vallas ümbruskaudseid alustavaid osaluskogusid
7.12 osalevad noortepoliitika nõunik Edvard Ljulko ja eestvedaja Gertu Borodkina Noorsotside sünnipäevakonverentsil
7.12 osaleb juhatuse esimees Mailis Ostra Pärnus Reforminoorte üldkogul
8.12 koolitab osaluskogude koordinaator Kadi Vahtra koos noortega Värska vallas ümbruskaudseid alustavaid osaluskogusid

 

Eelmisel nädalal:
25.11toimus ENLi kontoris osaluskogude teemaline koosolek, kus osalesid osaluskogude koordinaatorid Kadi Vahtra ja Kuldar Adel ning Eesti Noorsootöö Keskuse noorteinfo ja osaluse peaekspert Andres Lokk
26.11 osales noortepoliitika spetsialist Edvard Ljulko karjääriteenuste koostöökogul
26.11 viisid osaluskogude koordinaatorid Kadi Vahtra ja Kuldar Adel Viljandis läbi osaluskogude noorsootöötajate koolitust
26.11 kohtus personali- ja haldusjuht Eesti Üliõpilaskondade Liidu aseesimehe Silver Ooliga, et arutada ühist mentorprogrammi
26.11 osales avalike suhete spetsialist Karl Hallik Neitsitornis Noortenädal 2014 mõttekojas
27.11 osales juhatuse esimees Mailis Ostra Lauluväljaku klaassaalis Eesti Koostöö Kogu konverentsil \”Eesti kui väikeriik – eelised, puudused ja võimalused\” 
27.11 osales avalike suhete spetsialist Karl Hallik Euroopa Noored Eesti büroo projektikomisjonis
28.11 osalesid Järvamaa Noortekogu kutsel juhatuse esimees Mailis Ostra ja avalike suhete spetsialist Karl Hallik Järvamaa Kodanikuühiskonna konverentsil

 

\"\"

KOOLITUSED, konverentsid, rahastamine

¤ OSALE: Loomekonkurss \”NATO mäng\”
Eesti NATO Ühing, Kaitseministeerium ning Haridus- ja Teadusministeerium kuulutavad välja loomekonkursi \”NATO mäng\” et tähistada NATO-ga liitumise 10.aastapäeva. Osalema on oodatud gümnaasiumiastme ja kutseõppeasutuse (kutsekeskharidusõpe) õpilastest moodustunud kuni 5-liikmeline rühm.
Lisainfot siit

 

¤ RAHASTUS: Justiitsministeerium kutsub toetama erikoolist ja vanglast vabanenud noori
Alates 18. novembrist saavad mittetulundusühingud, erikoolid, vanglad ning riigi- ja omavalitsusasutused taotleda raha programmist \”Riskilapsed ja -noored\”, et ennetada vanglast ja erikoolist naasvate noorte uusi kuritegusid.
Lisainfot siit

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status