fbpx

/ Infonurk / Uudiskiri / ENLi Teated 389

\"ENL\"

7. jaanuar 2014
ENLi Teated nr 389

\"\"

UUDISED

¤ Avatud kandideerimine ENLi nõukokku!

Nõukogu pädevusse kuulub enne üldkoosolekule esitamist juhatuse koostatud majandusaasta aruande, tegevuskava, eelarve ja arengukava heakskiitmine;juhatuse liikmetega lepingute allkirjastamise korraldamine ja ENLi organite nõustamine vastavalt oma kompetentsile.
Loe täpsemalt siit

 

¤ Eesti Noorteühenduste Liit kuulutab välja konkursi LEAGUE OF YOUNG VOTERS PROJEKTIJUHI leidmiseks

League of Young Voters on noortele valijatele (18-26) suunatud ühiskondlik kampaania, mille eesmärgiks on Euroopa Parlamendi valimise käigus noori puudutavate teemade tõstatamine, noorte teadlikkuse tõstmine Euroopa Parlamendi ja selle valimise kohta ning valimisaktiivsuse suurendamine noorte seas.
Loe täpsemalt siit

 

¤ Soovid kontoriruumi Raekoja platsis? Tule Tallinna Tudengimajja!

Tallinna Tudengimajas on pakkumisel kontoriruum suurusega 63 m2. Kontoriruumi huvilistelt ootame organisatsiooni lühikirjeldust, kes kontoriruumi kasutama hakkaksid ning kontaktisiku andmeid. Hea, kui lühikirjeldus annaks ka ülevaate, miks just Teie organisatsioon selle kontoriruumi enda kasutusse peaks saama.
Loe täpsemalt siit

 

\"\"

TÄHTSAD KUUPÄEVAD

7.-8. veebruar – ENLi talvekool

 

\"\"

ENLi ETTEVÕTMISED

Käesoleval nädalal:
7.01 kohtus osaluskogude koordinaatorid Kadi Vahtra ja Kuldar Adel ENLi kontoris filmimeeskonnaga, et arutada osaluskogusid tutvustavaid videoprojekte
7.-8.01 toimuvad ENLi kontoris meeskonna ja juhatuse üleandmis- ja strateegiakoosolekud
8.01 kohtub ENLi noortepoliitika nõunik Harri Puskar ENLi kontoris Noorsotside esindajatega, et arutada noorte tööpuudusega seonduvat
8.01 toimub ENLi kontoris osaluskogude projektifondi kolleegiumi 2013. aastat kokku võttev koosolek
9.01 viivad osaluskogude koordinaatorid Kadi Vahtra ja Kuldar Adel Tallinna Ülikooli tudengikohvikus Oaas läbi noorsootöötajate koolituse

 

Eelmisel nädalal:
30.12 toimus ENLi kontoris juhatuse üleandmiskoosolek
3.-4.01
 osales osaluskogude koordinaator Kuldar Adel Rõuges noorteseminaril \”Noorte võim ja ühiskond\”

 

\"\"

KOOLITUSED, konverentsid, rahastamine

¤ OSALE: Minu paroodiareklaam – auhinnaks telekad, koolitused ja töökohad!
Kõik, kes filmi- ja/või reklaamimaailma vastu huvi tunnevad, on konkursile oodatud. Ei hinnata niivõrd tehnilist teostust, kuivõrd säravaid ideid ja loomingulist lähenemist. Lisapõhjuse osalemiseks annavad kindlasti auhinnad, väärikas žürii ning võimalus jalg filmimaailma ukse vahele saada.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Loomekonkurss \”NATO mäng\”
Eesti NATO Ühing, Kaitseministeerium ning Haridus- ja Teadusministeerium kuulutavad välja loomekonkursi \”NATO mäng\” et tähistada NATO-ga liitumise 10.aastapäeva. Osalema on oodatud gümnaasiumiastme ja kutseõppeasutuse (kutsekeskharidusõpe) õpilastest moodustunud kuni 5-liikmeline rühm.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Noorsootöö võistlus: Tee pilt oma hobist ja võida seiklus Kiviõli tuhamäel!
Hobid ja nendega tegelemine on noorsootöö seisukohalt väga olulised – nii kujundavad noored oma hoiakuid, saavad kogemusi ning õpivad midagi uut. Võistluse eesmärgiks on tõmmata tähelepanu noorte enesearendamise võimalustele ja oskustele. Võistlus toimub uues veebiplatvormis Camorka, mille tasuta mobiili äpi saavad kõik omale nutitelefoni tõmmata. Võistlusel osalemine on lihtne – pildista üles oma hobi ja postita võistlusele!
Lisainfot siit

 

¤ VÄLISMAALE: GLEN kutsub noori vabatahtlikeks arengumaadesse
GLEN Eesti programm saadab 2014. aastal kolmeks kuuks laia maailma kümme vabatahtlikku, kes osalevad arengukoostöö projektides Indias, Birmas ning Aafrika ja Kesk-Aasia riikides.
Lisainfot siit

 

¤ VÄLISMAALE: Koolitus noorsootöö soolistest aspektidest Hispaanias!
24.-30. märts toimub Tarragonas (Barcelona lähistel), Hispaanias soolisust ja noorsootööd puudutav koolituskursus. Kaetakse 70% transpordikuludest ning osavõtutasu on 45 eur. Taotlemine 26. jaanuarini!
Lisainfot siit

 

¤ RAHASTUS: Justiitsministeerium kutsub toetama erikoolist ja vanglast vabanenud noori
Alates 18. novembrist saavad mittetulundusühingud, erikoolid, vanglad ning riigi- ja omavalitsusasutused taotleda raha programmist \”Riskilapsed ja -noored\”, et ennetada vanglast ja erikoolist naasvate noorte uusi kuritegusid.
Lisainfot siit

 

¤ RAHASTUS: Rahastamise infopäev kodanikuühendustele toimub 23.jaanuaril
Neljapäeval, 23.jaanuaril korraldab Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus koostöös mitmete partneritega infopäeva Tallinnas, tutvustamaks rahastamise võimalusi erinevatest rahvusvahelistest fondidest.
Lisainfot siit

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status