/ YFU otsib programmispetsialisti!

YFU Eesti MTÜ on osa rahvusvahelisest õpilasvahetusorganisatsioonide võrgustikust Youth for Understanding, mis on tegutsenud juba üle 20 aasta. Selle aja jooksul on täitunud juba 1184 keskkoolinoore vahetusaastaunistus välismaal ning Eestisse on välisriikidest õppima tulnud üle 308 vahetusõpilase. YFU Eestil on 540 liiget, aastas organiseeritakse üle 200 erineva ürituse, mille heaks tegutseb igakuiselt üle 100 vabatahtliku. 

 

PROGRAMMISPETSIALIST 

Tule liitu meie noorusliku ja tööka tiimiga!

Sinu peamisteks tööülesanneteks on õpilasvahetuse korraldamine, Eestist välja minevate õpilaste ja perede igakülgne toetamine, turundustegevuste koordineerimine ning igapäevane suhtlus partnerorganisatsioonidega.

See töö sobib Sulle, kui 

• Sul on kogemusi reiside ja viisade korraldamisel
• Sulle on omane vaba ja ladus eneseväljendus nii suhtlemisel kui kirjatöös, nii eesti kui inglise keeles
• innustud uutest ideedest ja eri sihtrühmadega suhtlemisest (kooliõpilased, pered, vabatahtlikud)
• Sul on hea organiseerimisvõime ja aja planeerimise oskus
• Sulle ei ole võõras vabatahtlik töö ja oled tööaja suhtes paindlik
• tuled hästi toime töös arvutiga ja andmebaasidega
• paned käed külge igat liiki tegevustes

 

Sind ootab mitmekülgne ja põnev töö nooruslikus ning pidevalt arenevas organisatsioonis, palju suhtlust ja kohtumisi noortega. Koos viime täide unistusi, suuname noori ning pakume neile tuge eneseteostuse põneval teel!

 

Tööleping on tähtajaline lapsehoolduspuhkusel oleva töötaja asendamiseks.

Kui tundsid, et see töö on just Sulle, siis saada meile hiljemalt 20.juuliks 2014 oma CV koos motivatsioonikirjaga aadressil: terjet@yfu.ee, täiendavatele küsimustele vastame meili teel.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status