fbpx

/ Infonurk / Muu / Tallinna linna noortevolikogu kutsub oksjonile!

Lugupeetud Eesti noored,

Tallinna linna noortevolikogu kutsub Teid 12. septembril toimuvale heategevuslikule oksjonile.

Grafitit on nähtud Tallinnas pikka aega kui illegaalset tegevust. Aastate jooksul on keelatud tänavakunstist hakanud välja sirguma silmailu pakkuv supergraafika.

9. septembril 2014 algusega kell 15.00 leiab aset Rotermanni kvartalis Tallinna linna noortevolikogu sündmus “Uks Noorte Tulevikku”, kus kuus täiesti tavalist toaust saavad kunstnike käe all uue välimuse. Peale uste valmimist jõuavad Eesti esimesed supergraafikaga kaetud teemauksed heategevuslikule oksjonile, mis toimub Rotermanni kvartalis 12. septembril algusega kell 17.00. Ustest saadav tulu läheb Supergraafika arendamiseks Tallinnas.

Kutsume Teid sellele esmakordselt toimuvale ning sensatsioonilisele üritusele – see on võimalus elada kaasa uste sünnile ning tulla 12.septembril Rotermanni kvartalisse oksjonile, kus võib teha panuseid, et saada Eesti esimeste Supergraafiliste uste omanikuks. Panuseid on oodatud tegema nii asutused kui ka eraisikud. Ukse alghind on 35 eurot.Uksed on klassikalistes toaukse mõõtmetes 8 x 21 koos ukselingiga, kandes igaüks ühte olulist mõtet alustades teatris ja muusikast kuni ühistranspordini välja. Üritus toimub Tallinna Noortenädala raames.

* Supergraafika on seinakunst sodimise ja vandaalitsemiseta.


Tallinna linna noortevolikogu on Tallinna Linnavolikogu juures tegutsev 21 pealinna noorest koosnev osaluskogu, mis seisab noorte õiguste eest Tallinna tasandil.

Lisainfo:

Aune Marjapuu
’’Uks Noorte Tulevikku’’ projektijuht
(+372) 52 78 403
marjapuu.aune@gmail.com

Tallinna linna noortevolikogu
Vana-Viru 12
15080 Tallinn
http://www.tallinn.ee/est/noortevolikogu/

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status