/ Noorte Varivalimised 2015 FOTOkonkurss

Noorte Varivalimised 2015 algatas projektiga seotud FOTOkonkursi, mis toimub 2.veebruarist 9.märtsini

Konkursi eemärgiks on lasta noortel avaldada oma arvamust loominguliselt. See on teistsugune võimalus kaasa rääkida ühiskondlikel teemadel ning annab võimaluse analüüsida ennast kui valijat, oma ühiskonda ja poliitilist kultuuri laiemalt. FOTOkonkursil osalemise tulemusel saab noor arendada enda oskust märgata ja märgatut analüüsida, mõtestada oma mõtteid ja tundeid.

Võistlustöö on foto või liikuv pilt ehk GIF koos 2-10 lausega, mis seletab ja analüüsib märgatut ja annab edasi pildi mõte. Seletatav tekst tuleb lisada nii fotoga kui ka liikuva pildi ehk GIF´iga.

Osale julgelt ja ole loomiguline, sest ootamas on vägevad auhinnad!

Täpsem info: http://www.varivalimised.ee/valimised2015/?div=73-0

 

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status