/ Stardib viies tulevikutalentide otsing

Kõik 5.-12. klasside õpilased on oodatud esitama taotlusi viiendat korda toimuvale stipendiumikonkursile Tulevikutalent 2015.

Nelja tegutsemisaastaga on tulevikutalentide otsingust kujunenud kaalukas stipendiumikonkurss, mille raames on tunnustatud juba 100 noort üle Eesti. Maxima Eesti turundusdirektor Ty Lehtmäe sõnul loodetakse tänavu sarnaselt möödunud aastatega aktiivset osavõttu. “Tulevikutalendi konkursi kategooriad katavad väga laia teemaderingi ning võimaldavad kandideerida kõigil noortel, kellel on mõnes valdkonnas silmapaistev talent. Kutsun kõiki õpetajaid ja lapsevanemaid üles julgustama noori osalema, et ükski tõeliselt andekas noor ei jätaks tagasihoidlikkusest avaldust esitamata,” rääkis Ty Lehtmäe.

Maxima Eesti poolt ellukutsutud konkursile oodatakse andekate noorte taotlusi viies kategoorias: teadustalent, sporditalent, ettevõtlikkustalent, kultuuritalent ja humanitaartalent. Igas kategoorias tunnustatakse tugevaimat kandidaati tiitliga “Tulevikutalent 2015”, millega kaasneb 600-eurone ühekordne stipendium. Lisaks antakse igas kategoorias välja neli teist kohta. Teise koha nominentide stipendium on 450 eurot, mis makstakse võrdsetes osades välja üheksa kuu jooksul.

Stipendiumikonkursi žüriisse kuuluvad AHHAA teaduskeskuse juht Andres Juur, iluuisutreener Anna Levandi, ETV+ peatoimetaja ja noorte ettevõtlikkuse õhutaja Darja Saar, muusik Tomi Rahula ning Eesti Õpetajate Liidu juhatuse liige Mihkel Kõrbe. Maxima Eesti esindaja on Ty Lehtmäe.

Kandideerimine konkursi kodulehel www.tulevikutalent.ee kestab 15. septembrist kuni 15. oktoobrini.

Fotosid Tulevikutalentidest 2014 leiab siit: http://bit.ly/1FJPdwC

Lähemat infot konkursi kohta ning kandideerimisavalduse leiab Tulevikutalent 2015 kodulehelt www.tulevikutalent.ee.

Maxima Eesti on üks juhtivaid jaekaubanduskette Eestis, mis ühendab 74 Maxima kauplust. Neist 54 on Maxima X kodukauplused, 19 Maxima XX supermarketid ja üks Maxima XXX hüpermarket. Ettevõte tagab tööd ligi 4000 Eesti elanikule. Koduleht: www.maxima.ee.

Lisainfo:  
Katja Ljubobratets 
Maxima Eesti kommunikatsioonijuht
tel. 555 66 740
e-post katja.ljubobratets@maxima.ee.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status