/ Piknik ootab osalema noori muusikuid

Suvel Koerus toimuv muusikaüritus Piknik pakub igale noorele muusikule võimaluse suve kõige ägedamal üritusel lavale astuda. Selleks, et osaleda, täida ära Pikniku kandideerimisankeet ning oled samm lähemal esinemaks 29. juulil toimuval Piknikul. Kandideerimisvoor on avatud kogu aprilli kuu.

Piknik on noortele suunatud muusikaüritus, mis toimub juba kolmandat aastat Koerus, Järvamaal. Südasuvise ürituse eesmärk on pakkuda noortele muusikutele võimalust nende enda poolt valmistatud või tõlgendatud lugusid esitada. Selleks, et osaleda, peab bändiliikmete keskmine vanus olema alla 26 eluaasta ning esinemisel tuleks kasutada vähemalt ühte akustilist pilli.

Kandideerimisvoor on avatud kuni 30. aprillini, peale mida valitakse välja Piknikul esinevad ansamblid.

Esmakordselt kaastakse sel aastal üritusele ka oma ala eksperdid, kes on kutsutud ülesastuvatele bändidele nõu ja õppesõnu jagama. Selle käigus leiavad esinejad vastuse just neile oluliste küsimuste osas. Lisaks vahetule tagasisidele pakub Piknik koostöös Kesk-Eesti Raadioga kõigile esinejatele võimalust end ka raadiopublikule tutvustada. Aga loomulikult ei ole see veel kõik. Täpsem info kandideerimisvooru kohta ning põhjustest, miks kandideerida, leiab Pikniku kodulehelt: https://www.facebook.com/piknikule

Piknik sai alguse kohaliku koolibändi ideest ja soovist luua endale ning sõprade bändidele võimalus omaloomingut esitada. Huvi ürituse vastu oli suur, kuna algajatel ansamblitel on reeglina esinemisvõimalusi vähem kui tahtmist esineda. Sel aastal astub lavale kuus koosseisu, kes esitavad nende endi poolt valmistatud või tõlgendatud lugusid. Nagu ka eelnevatel aastatel, lõpetab õhtu tuntud artist, kes noortele eeskuju näitaks. Selle aasta peaesineja avalikustame peagi.

Lisainfo:  
piknikule@gmail.com 
59063388

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status