/ YFU otsib peresid

Youth For Understanding (YFU) on rahvusvaheline mittetulunduslik organisatsioon, mis pakub haridusliku eesmärgiga kultuurivahetusprogramme gümnaasiumiealistele enam kui 60 riigis. Ning nende seas on ka Eesti.

Sonja Austriast, Shin Jaapanist, Tamara Mehhikost ja Anian Saksamaalt – need on vaid üksikud nimed kõikide nende nägude taga, kes augustikuus Eestisse vahetusaastale saabuvad. Igal aastal valib üle 30ne teismelise (vanuses 15-18) oma vahetusaasta sihtriigiks just Eesti – kes soovib tulla siia tõsisemalt muusikat või kunsti õppima, kes aga unistab tõelisest talvest ning täiesti teistmoodi kultuurielamusest. 

Seda viimast on võimalik aga ka nautida kodunt lahkumata – vahetuspereks olemine on tõeline kultuurikümblus.

Miks hakata YFU vastuvõtvaks pereks?

Kas tead, et Eestimaal on pere, kes võtab sel suvel juba omale 9. vahetusõpilase? Ja neid, kelle kodud ootavad oma kolmandat või viiendat on juurde tulemas üha enam. Sellest kogemusest võidavad kõik – see on koos kasvamine ja arenemine, aga ka suurepärane võimalus endale saada uus pere väljaspool Eestit. Kui olete olnud vahetuspere, siis võib garanteerida, et kusagil Austrias või Mehhikos ootab teid külla perekond, kes on teile elu lõpuni tänulikud, et nende võsukese üheks aastaks oma koju võtsite.

Panustada noore teismelise arengusse paneb kindlasti oma pere proovile, aga kasvatab ja näitab, mis on oma pere tugevused ning mida saab ühelt võõramaalaselt juurde õppida. Ja inimene õpib ju ometigi kogu elu.

Tahad olla osa? Kandideeri vahetuspereks ja elamusterohke aasta on garanteeritud.

Lastega, kes tulemas on, saab teha esmatutvust siin: http://www.yfu.ee/vali-uus- pereliige/

Samas saab koheselt testida, kes neist kõige paremini Sinu perre sobib: http://www.yfu.ee/sobivustest/

Lisaino:
Diina Tuulik
Programmijuht
YFU Eesti MTÜ
diina@yfu.ee5010825
Loe lisaks: https://www.yfu.ee/public/VAP_uudiskiri_2016_marts.pdf

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status