/ Anna teada noorsootöö nädala sündmustest

Hea noorsootöö tegija

“Nutikamalt, virtuaalsemalt, globaalsemalt – pilvedesse”

Traditsiooniline noorsootöö nädal toimub 2017. aastal 6.-12. novembrini keskendudes nutika noorsootöö teemadele.

Noorsootöö nädala eesmärk on pöörata tähelepanu nutikate ja digitaalsete võimaluste kasutamisele noorsootöö tegemisel ning nädala jooksul tuuakse üle-eestiliselt esile erinevate tarkade lahenduste igapäevane kasutamine töös noortega. Noorsootöö nädal on Eesti Euroopa Liidu eesistumise ametlikus kalendris olev sündmus.

Kutsume Sind, hea noorsootöö tegija, planeerima nutikaid ja digitehnoloogilisi lahendusi esile toovaid tegevusi just sellesse nädalasse, et olla uuenduslike lahenduste kasutamisega eeskujuks ja nähtavad nii oma valdkonnas kui ka väljaspool valdkonda. Olulisel kohal on noortele kättesaadavate ja innovaatilisi lahendusi pakkuvate keskkondade ning rakenduste kasutamine, selle teemaliste ideede vahetamine ja arutelude loomine koostöös valdkonna spetsialistide ning noortega.  Noorsootöö nädalal toimuvad ka Kogukonnagarantii konverents ja omistatakse „Kaasan noort“ märgiseid ning tutvustatakse Euroopa Liidu noortekonverentsi tulemusi ja soovitusi nutika noorsootöö arendamiseks.

Täida küsimustik siin ja anna märku toimuvatest sündmustest, oleme tänulikud kui sisestate toimuvad sündmused hiljemalt 30. oktoobriks 2017. Sisestatud sündmuse infot jagatakse koostööpartneritega ja avalikkusega.

Küsimuste korral palume pöörduda Eesti Noorsootöö Keskuse peaekspert Kadri Koorti poole e-maili teel kadri.koort@entk.ee või telefonil 735 0387.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status