fbpx

/ Infonurk / Muu / Kogukonnapraktika kutsub infopäevale!

Armsad võrgustiku liikmed!

Meil on hea meel teatada, et 26. augustil 2021 toimub selle aasta esimene füüsiline kogukonnapraktika programmi infopäev, kuhu ootame nii uusi kui ka kogenuid vabaühenduste ja koolide esindajaid!

Kogukonnapraktika programm on kogemusõpe, mille käigus õpilased lähevad vabaühendusse lühipraktikale. Õpilane saab praktilise õppekogemuse ja vabaühendus saab tuttavaks kohalike noorte ja tulevaste tegijatega. Kogukonnapraktika kaudu toovad noored vabaühendustesse uusi mõtteid ja teadmisi ning aitavad praktika käigus üht teist ka päriselt ära teha. 

Ootame Sind osalema nii juhul, kui Sinu organisatsioon on juba kogukonnapraktikat varem pakkunud, kui ka siis, kui kuuled sellest võimalusest täiesti esimest korda! 

Oled oodatud 26.08.2021 Tartu Forseliuse Kooli aulasse kell 12.00-15.00! Kooli aadress on Tähe 103 Tartu, 50107.

Osalejate piirarv on 100 inimest. Infopäeval jagame parimaid praktikaid, vahetame muljeid ja loome võrgustikku. Registreerida saab siin: https://forms.gle/ASPCN4d9Z37xkxm57 

 

Lisainfo: 
Carlotta Põdra
Kogukonnapraktika koordinaator
carlotta@enl.ee
+372 5373 5202
https://kogukonnapraktika.ee/ 

/ Autor

Carlotta Põdra

carlotta@enl.ee

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status