fbpx

/ Infonurk / Projektid / Rahvusvaheline tasuta energiasüst: kutse kõikidele huvilistele mõju hindamise õppeseminarile Riiga 23.-26.08

Oled aktiivne mõnes noorteorganisatsioonis või noortega töötavas MTÜs või ettevõttes?
Soovid teada saada nippe ja trikke oma tegevuse positiivse mõju suurendamiseks?
Tahad, et teised samuti Su tegevuste väärtusest paremini aru saaksid? Vaheta kogemusi teiste nootevaldkonna tegijatega tasuta õppeseminaril, mis toimub projekti BALTIC : YOUTH : IMPACT raames 23.-26. augustil Läti pealinnas Riias

Oled oodatud praktilisele õppeseminarile, kus grupitööde, arutelude, analüüsimise, peegeldamise jms kaudu pakutakse osalejatele ideid ja praktilisi lahendusi, kuidas on parim viis hinnata oma organisatsiooni mõju. Õppeseminar sobib nii neile, kes oma mõju juba mõõdavaid, kui ka neile, kes oma organisatsiooni mõju mõõtmisega veel kokku puutunud pole. 

Projekti viib ellu Eesti Noorteühenduste Liit koostöös nelja Balti riigist pärit partneriga. Riias toimuva õppeseminari eesmärk on anda mõju mõõtmiseks vajalikke oskuseid ja teadmiseid, jagada parimaid praktikaid ning arendada organisatsioonide vahelist koostööd mõju hindamise valdkonnas. 

Osalema oodatakse täisealiseid organisatsioonide esindajaid, kes on ürituse toimumise ajaks täielikult vaktsineeritud. Sündmusel suheldakse inglise keeles.

Osalemine on tasuta ning peale õppeseminari toimumist hüvitatakse osalejatele Tallinn-Riia-Tallinn bussipileti kulu. Kui soovid õppeseminarist osa võtta, anna oma soovist teada ENLi juhile Triin Roosile e-postiaadressil triin@enl.ee. Registreerimine on avatud 11. augustini või kohtade täitumiseni.  

 

Loe lähemalt oma organisatsiooni mõju hindamise kohta SIIT.

/ VAATA KA

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status