fbpx

/ Infonurk / Projektid / Kutse koolitusele “Kuidas aktiivse noorena rohkem edu ja mõju saavutada?”

Soovid oma isiklikke või organisatsiooni tegevusi paremini planeerida ja ellu viia nii, et saavutaksid rohkem edu ja positiivseid muutusi? Kui vastasid jah, siis see koolitus on täpselt see, mida vajad!

30. aprillil kell 10.30-17.00 toimuval koolitusel tutvustame noorteorganisatsioonide ja noortega tegelevate sotsiaalsete ettevõtete vajadustest lähtuvalt välja töötatud tööriistakasti. Tööriistakast koosneb üheksast tööriistast, mis aitavad näiteks probleemid ja väljakutsed juppideks võtta, kaasata tiimi lahenduste leidmisse, jälgida tegutsemise käigus edusamme,  tutvustada teistele oma tegevusi ja tulemusi inspireerivalt ning kergesti jälgitavalt. Seda on lihtne kasutada ja see aitab sul luua positiivseid muutuseid. Seega, rohkem positiivseid muutuseid ja vähem tühja rapsimist!

Koolituse raames tutvustatakse ka Balti riikide noorteorganisatsioonide ja noortega tegelevate sotsiaalsete ettevõtete mõju hindamise uuringut, mõjusa tegevuse parimaid praktikaid ja vastvalminud kommunikatsiooni käsiraamatut oma tegevuste paremaks kajastamiseks. 

Tööriistakasti koolitust viib läbi Jaan Aps ettevõttest Stories For Impact, mõju hindamise uuringut, parimaid praktikaid ja kommunikatsiooni käsiraamatut tutvustab Triin Roos Eesti Noorteühenduste Liidust

Koolitusel osalemine on tasuta, kuid vajalik on registreerimine. Kui soovid koolitusel osaleda, pane end kirja SIIN. Registreerimine on avatud 21. aprillini või kuni kohtade täitumiseni. 

Koolitus toimub Tallink Conference & Spa hotellis (Sadama 11a), osalejatele on tagatud nii kohvipausid kui lõunasöök. 

Sündmus toimub projekti “Baltic : Youth : Impact” raames, mida rahastab Erasmus+ programm. Eesti Noorteühenduste Liidu partneriteks on Eestist pärit mõju hindamisega tegelev ettevõte Stories For Impact, sotsiaalse ettevõtluse edendajad Latvijas Socialas uznemejdarbibas asociacija (Läti) ja Geri Norai (Leedu) ning Läti noorteühenduste katusorganisatsioon Latvijas Jaunatnes padome Latvia. Rohkem infot projekti kohta: https://enl.ee/liikmed/moju-hindamine/ 

Lisainfo:
Triin Roos
Eesti Noorteühenduste Liit
triin@enl.ee

/ Autor

Triin Roos

triin@enl.ee

/ VAATA KA

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status