fbpx

/ Infonurk / Euroopa Noortedialoog / ENL alustas Euroopa Noortedialoogi konsultatsiooni läbiviimist

Eesti Noorteühenduste Liit ootab noori vanuses 13-30 vastama Euroopa Noortedialoogi küsitlusele. Selle esmärgiks on saada teada, kuidas hindavad noored oma heaolu Eesti ühiskonnas, kui kaasatuna nad end tunnevad ning kui teadlikud on nad erinevatest osalusvõimalustest. 

Küsitlus on osa Euroopa Komisjoni poolt algatatud Euroopa Noortedialoogi projektist, mida viib Eestis ellu Eesti Noorteühenduste Liit. Konsultatsioon koosneb nii veebiküsitlusest kui erinevatest aruteludest ning selle tulemusi kasutatakse nii Eesti kui Euroopa Liidu noortepoliitika arendamiseks. 

Küsitlusele on võimalik vastata nii eesti kui vene keeles kuni 30. novembrini. Küsitlus koosneb peamiselt jah/ei vastustega küsimustest ja vastamine võtab aega ca 5 minutit. Kõigi vastanute vahel loositakse detsembri alguses välja kümme 20-eurost Apollo kinkekaarti. 

Eestikeelne küsitlusankeet: https://forms.gle/7CwUAiHsKJe4Rmhh6
Venekeelne küsitlusankeet: https://forms.gle/zVjkjRAK8RMEgYvN9

Tulemused avalikustatakse jaanuari teises pooles Eesti Noorteühenduste Liidu kanalites. 

Euroopa Noortedialoogi projekti elluviimist rahastavad Euroopa Liit ning Haridus- ja Teadusministeerium. 

Rohkem infot Euroopa Noortedialoogi projekti kohta: https://enl.ee/projekt/euroopa-noortedialoog/ 

Lisainfo: Triin Roos, Euroopa Noortedialoogi projektijuht, Eesti Noorteühenduste Liit, triin@enl.ee

/ Autor

Triin Roos

triin@enl.ee

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status